Stephen King Fanclub  Chat #Sleepwalkers

Via deze pagina willen we je attenderen op de Fanclub Chat via irc.net. Hiervoor moet je de beschikking hebben over een programma waarmee je ircnet op kunt (bijvoorbeeld Mirc, Pirch of Virc). Het kanaal heet #Sleepwalkers en hier kun je online chatten met allerlei Stephen King liefhebbers. Onze Gea (zij noemt zich Rhea op de chat) is veel online en met haar kun je gezellig babbelen. Zij, en de andere aanwezigen op het channel kunnen je helpen met vragen over Stephen King, maar er wordt vooral veel gezellig gekletst met elkaar. Gea onderhoudt ook een eigen website voor #sleepwalkers. Neem er zeker snel een kijkje!

http://sleepwalkers.web-log.nl/     http://sleepwalkers.come2me.nl

Mail de chatters: 
Surf naar de eigen website voor #sleepwalkers
en kies voor E-Mail. De eigenaresse van de chat neemt dan contact met je op.

Leuk weetje op #Sleepwalkers:
Als je !hp typt op het kanaal krijg je de URL van de #sleepwalkers website en deze website. 
Dat is makkelijk als je even snel iets na wil zoeken of bekijken. 
Als je !quote doet krijg je een random Quote te zien uit de quotes database. 
Met !help kan je kijken wat er allemaal mogelijk is, je kunt bijvoorbeeld een !wijn bestellen en ook hebben ze allerhande !thee en !koffie.

The Dark Half of Barbara over (griezelig) Chatten

De Regels op #Sleepwalkers:
1. De masters voeren het actieve beheer uit van het channel, de owners voeren passief beheer uit. Dit houdt in dat de master een ban/kick/operator status zal uitdelen terwijl de owner dit niet als normale taak heeft. Een actie uitgevoerd door een master kan door een owner in overleg met een master worden herroepen. De owner heeft hierin het laatste woord.
2. Het uitdelen van operatorstatus mag alleen door de masters/owners of door de bots gedaan worden. Het toch uitdelen van operatorstatus kan leiden tot een officiŽle waarschuwing.
3. Een officiŽle waarschuwing kan alleen door een owner worden ingetrokken.
4. Drie officiŽle waarschuwingen betekend een maand gebanned worden van het channel.
5. Bans worden alleen gezet door masters/owners. De bots houden de bans actief, zelf een ban zetten kan leiden tot een officiŽle waarschuwing.
6. Discriminatie in welke vorm dan ook is niet acceptabel, de master/owner zal hier een waarschuwing op geven, mocht hier geen direct gehoor aan gegeven worden dan volgt een ban van minimaal 30 minuten.
7. Ruzies worden niet in het channel beslecht, dit kan of privť of in een ander channel. Mocht een master/owner een ruzie constateren dan zal hij verzoeken dit elders of privť voor te zetten. Wordt hier geen gehoor aan gegeven dan zullen beide partijen gebanned worden voor minimaal 30 minuten. Mocht de ruzie herhaaldelijk voorkomen en de master/owner herhaaldelijk moeten ingrijpen, dan kan er door de masters in overleg met de owner worden besloten de ban van langere aard te doen gelden.
8. Bots mogen alleen gedraaid worden met goedkeuring van de owners.
9. Takeoverpogingen of medewerking hieraan worden bestraft met een levenslange ban.


Klik voor een kijkje in dit gesprek...