Sitemapper

Even de weg kwijt?  Kijk hier wat er zoal op onze website te vinden is..

SPONSORKORTINGEN:

 

 

Artikelen waar je als Stephen King Fan Kortingen bij bedrijven kunt krijgen. Artikelen te koop bij de fanclub: t-shirts, tasjes enzovoorts vind je bij Fanclub artikelen. Wat andere fans te koop hebben: boeken, VHS, DVD... als het maar met King te maken heeft vind je bij Advertenties van fans. Hoe dat werkt vind je bij de  Uitleg fan advertenties. Natuurlijk zijn er Regels om JOUW advertentie te plaatsen, en Tips kopers & verkopers. De IBAN en BICcodes voor Betalen vanuit buitenland voor bestellen bij de fanclub en extra kosten verzenden vanuit het buitenland. Ook kun je hier je eigen code opzoeken.
BOEKEN:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle informatie over de boeken van Stephen King, gesorteerd op boeknaam vind je bij Boekinfo op boeknaam. Je eigen verzameling bijhouden kun je gemakkelijk via de Lijst boekenverzameling waarin alle bekende ISBNnummers en bijzonderheden zijn opgenomen. Er is ook een verkorte lijst met boeken + verhalen die erin staan. Op zoek naar een uittreksel van een Nederlandstalige King boek? Welke Boeken worden binnenkort verwacht?
Een overzicht van Nederlandstalige en Engelstalige boeken
Boekenlijst + bestelmogelijkheid bij proxis waarmee de fanclub wordt gesponsord. Liever een tweedehandsboek? Kijk bij winkelen of Advertenties van fans voor boeken die andere fans te koop aanbieden via onze website (zie ook aanbiedingen)
Alle titels van NL en Engelstalige boeken hebben we ook.

Speciale boeken vind je bij 1e Druk &  Speciale uitgaven. In welk boek stond dat verhaal ook weer... en stond dat ook niet in een ander boek? Los verhaal in boeken is het overzicht van alle verhalen en in welk Nederlandstalig boek zij zijn opgenomen. Boekspecials gaan dieper in op de boeken van Stephen King. Dan hebben wel nog alle NL boekcovers (voorkanten) op een rijtje. Boeken die verteld worden (en te koop zijn) op CD of cassette, en meer over zijn boeken die alleen van internet zijn te halen, en niet zijn uitbracht vind je onder Audio en E-books.

Voor het buitenland hebben we de volgende pagina's: USA boeken: Een special over de boeken uit Amerika, Boeken in buitenland is een kort overzichtje in welke landen King boeken zijn verschenen.
Natuurlijk zijn er ook
Boeken over King geschreven en kun je zijn boeken vrijwel overal krijgen bij de Diverse Boekverkopers

Stephen King Fanclub Nederland komt naar je toe! Meer over de fanclubdag 2005, en een link naar de boekenmarkten in Haarlem waar wij eerder in 2004 waren.

FANCLUB

 

 

 

Wie zijn die mensen achter deze website eigenlijk? Kijk bij Wie zijn wij?. We verkopen Fanclub merchandise waarmee je de fanclub kunt sponsoren. Wie ons allemaal al sponsoren vind je terug in ons Sponsor overzicht. Zelf Sponsor worden is heel gemakkelijk. Op de VIPspot kom je te staan als je iets moois kunt betekenen als bedrijf voor onze fans. Zo kunnen bedrijven bijvoorbeeld reclame meesturen met verkochte King boeken of films door deze zelf  uit te printen. Hoeveel hits en bezoekers krijgt www.stephenking.nl. Je zult versteld staan als je de Statistieken bekijkt. Ook vind je onze jaarverslagen online.

Stephen King Fanclub Nederland komt naar je toe! Meer over de jaarlijkse organisaties, foto verslagen en bijzonderheden.

FANS

 

 Advertenties van fans, voor als je iets te koop wilt aanbieden.
Verveel je je net even? Lekker
Chatten doe je op #Sleepwalkers, of je lost onze prijsvraag in King's Things op waarmee leuke prijzen te verdienen zijn. Lees een spannend verhaal van onze Barbara of download gratis de mooiste Stephen King achtergrondjes voor je pc bij onze Wallpapers. Bekijk de verzameling van een ander bij Fanfoto's  Alle boeken al gelezen, en alle films gezien? Dan wordt het tijd voor iets anders.. maar wat? Wat andere fans je aanraden om te lezen of te kijken vind je bij Fans lezen/kijken ook.
Als fan kun je ons helpen te blijven bestaan:
Sponsor de fanclub
   
FILMS Op zoek naar filminformatie? Alle informatie over films, gesorteerd op naam van de film bij Filminfo op filmnaam. Zag je King nu net in beeld? Als je het zeker wilt weten kijk je bij King zelf in films. Een overzicht van films die je kunt bestellen bij een van onze sponsors. Op welk verhaal was een film gebaseerd? en is daar ook een boek van? Meer daarover op film/boeknaam. Door hier een film aan te schaffen sponsor je de fanclub via Filmoverzicht + bestellen. Toch bij een andere verkoper kijken? Filmverkopers. Welke films binnenkort uitkomen vind je bij Films verwacht. Bij Filmspecials gaan we wat dieper in op sommige films.
Een overzicht van je eigen verzameling:
Lijstfilmverzameling.

FORUM
 

Speciaal voor de fans: Het Forum vragen, opmerkingen, wensen, dingen waar je naar op zoek bent... een poll starten, als het maar met King te maken heeft.
KINGS THINGS

 

Is ons gratis maandelijks mailingmagazine. Je kunt je gratis Inschrijven voor Kings Things, of de oude bekijken in ons archief. Elke maand een prijsvraag, en natuurlijk nieuws van en over Stephen King en zijn fanclub. Dit mag je niet missen! Het wachtwoord dat je elke maand nodig hebt krijg je automatisch opgestuurd als je bent ingeschreven op Kings Things.
NIEUWTJES
De allerlaatste nieuwtjes, heet van de pers vind je bij ons LAATSTE NIEUWS. Verder is er ouder Nieuws (na een maand vallen oude entries van het laatste nieuws vanzelf weg naar ouder nieuws). Maar natuurlijk hebben we ook nog Nieuws uit  2003 2002 2001 en zelfs Nostalgisch nieuws uit 1986
SPECIALS De fanclub gaat dieper in op verfilmingen of boeken en hun relaties onderling. Kijk even welke er zijn.
STEPHEN KING

 

Hieronder vind je Interviews met King, een Fotogalerij, zijn Engelstalige Columns in Entertainment Weekly en natuurlijk alles over hem en zijn vrouw in de Stephen & Tabitha biografie. En ook over zijn schrijvende kinderen Joe Hill en Owen King. Toch nog meer vinden over Stephen King? Kijk bij andere websites via onze Urls en Links.