Kings Things 2018

De PDF is uit te printen per pagina op A4 en heeft veel leesgemak.
Hiervoor heb je wel het (ook al gratis) te downloaden Adobe Reader nodig!

Op zoek naar welke boeken en films we recenseerden?

Het lopende jaar staat altijd achter een wachtwoord en die
krijg je toegestuurd via de mail waarin ook de link naar de nieuwste Kings Things staat.

maand

omschrijving

aantal inschrijvingen

Kings Things

Facebook

februari

Onze voorzitter opent deze Kings Things zoals gebruikelijk elk nieuwe jaar, met een ‘speech’. In deze Kings Things, met op de cover een prachtige prent van Carrie, gemaakt door Alice Meichi Li uit America, vind je natuurlijk weer het laatste nieuws.
We maken de winnaar bekend van de trilogie Zwart Bloed van Shirley-Ann van Wingerden, en ook van die prachtige (boekhandel)posters en hangers van Schone Slaapsters die we van The House of Books kregen om weg te geven aan de fans. En daarvan hebben we er nog een aantal over, dus als je een foto van jezelf maakt met het boek Schone Slaapsters, kun je ook deze maand nog kans maken op zo’n prachtige poster.Ook lees je het vervolg (en tevens einde) van het verhaal Djinn, waarvan je het eerste deel kon lezen in de vorige Kings Things en waarbij de prachtige illustraties gemaakt werden door onze Martine. We gaan ook nog even terug naar Derry: de horrorfilm IT (net verschenen op DVD en Blu-ray) wordt elke keer dat je hem bekijkt namelijk beter… Natuurlijk zijn er weer boek– en filmrecensies, en is er weer een nieuwe prijsvraag. En zo gaat 2018 bij ons echt van start. Veel leesplezier!
2424 2034
december / januari
In deze Kings Things vind je het plot van het nieuwste boek van King, dat in 2018 uitgegeven zal worden: ‘Outsiders’. Ook lees je waarom het ratten moesten zijn in de verfilming van 1922.
Naast alle nieuwtjes is er weer een nieuwe prijsvraag en hebben we prachtige boeken van Shirley Ann van Wingerden voor je te winnen! Dat is niet alles want ook kun je vast het eerste deel van het verhaal Djin van haar hand lezen. En we geven dankzij House of Books ook heel grote (A0) posters en (boekhandel)hangers van Schone Slaapsters weg! Er is een kort verslag van het Dollarbaby Film Festival en ook vind je de weer een nieuwe News from the Dead Zone, Lucky Quarter, zijn er zijn boek– en film recensies te lezen en zijn een prachtige illustraties van onze Martine.Met deze Kings Things moet je het weer twee maanden doen, want ook wij houden even rust met de feestdagen. Tot volgend jaar!
2430 1994