Plot – tot nu toe bekend:

Het boek zou eind oktober uitgegeven gaan worden (USA) en 144 pagina’s bevatten.

Voor Nederland is inmiddels bekend dat de uitgave tot 2019 is uitgesteld door House of Books.
Geen heel dik boek dus… King schrijft een bewogen verhaal over een man wiens mysterieuze bezetenheid een klein stadje samenbrengt. Een verhaal over het vinden van gelijke grond ondanks diepgewortelde verschillen.

Ondanks dat Scot Carey er niet anders uitziet, verliest hij langzaam steeds meer gewicht. En er zijn nog een paar andere rare dingen…. Hij weegt hetzelfde in zijn kleren als zonder zijn kleren aan… en het maakt niet uit hoe zwaar zijn kleding is. Hij wil niet gepord en geknepen worden, hij wil alleen dat iemand anders het ook weet en hij vertrouwt dokter Bob Ellis.
Het speelt zich af in Castle Rock, een bekende plaats voor de King lezers, waar Scott ook verwikkeld is in een steeds erger wordende ruzie met de lesbiennes van het huis ernaast, wiens hond regelmatig zijn zaakjes doet op het gras van Scott. Een van de vrouwen is vriendelijk, de ander zo koud als ijs. Ze proberen samen een restaurant te openen, maar Castle Rock wil niets te maken hebben met het getrouwde koppel en het restaurant heeft daarom de grootste problemen. Als Scott eindelijk de vooroordelen (waaronder die van hemzelf) waarmee zij te maken hebben begint te begrijpen, gaat hij ze helpen. Deze onverklaarbare samenwerking en het mysterie van Scott’s toestand brengt het beste in mensen, die van nature geneigd zijn om in het slechtste te geloven, naar boven.

Originele titel: Elevation
Auteur(s): Stephen King
Jaartal eerste uitgave: 2018 oktober
Uitgebracht in Nederland als: –
Verhalenbundel: Nee
Binnenschrift: ‘onbekend’
Nominatie(s): Nee
Verfilmd: Nee


Het boek/verhaal is uitgegeven met de volgende covers:
(Klik op de afbeeldingen voor de volledige cover)

?


Informatie over diverse uitgaven:
Op dit moment is nog niet bekend onder welke titel, in welke vorm en wanneer Elevation in Nederland uitgegeven gaat worden.


Het begin van het verhaal gaat als volgt:
Titel of inleiding


Overige informatie:

Nominaties:

Verfilmd: