Eigenlijk kun je niet echt ‘lid’ worden van onze fanclub. Maar door in te schrijven op onze nieuwsbrief (Kings Things) kun je ons ondersteunen, zonder wat te hoeven doen! Het aantal ingeschreven fans helpt ons namelijk weer bij onze sponsors.

Kings Things
Griezelig Gezellig!

Kings Things is het GRATIS maandelijks mailing magazine van de Stephen King Fanclub.
Sinds 2002 timmeren wij al aan de weg en houden fans op de hoogte van alles omtrent Stephen King.

Het is gratis en blijft gratis!

Kings Things verschijnt in .PDF formaat. Via de gratis Adobe reader kun je deze gemakkelijk lezen.

In Kings Things vind je natuurlijk meer informatie over Stephen King boeken en films die binnenkort in Nederland verschijnen, houden we je op de hoogte van wat er in Nederland gebeurt, maar ook belangrijke buitenlandse informatie wordt vermeld. We vertellen je meer over het reilen en zeilen van de fanclub en er is een prijsvraag waarbij regelmatig klappers van prijzen te winnen zijn (een reis naar Londen toen King daar aanwezig was, boeken of DVD’s en spullen die we krijgen van uitgevers en filmmaatschappijen enzovoorts). Er zijn recensies van films die je als King liefhebber gezien of een boek dat je gelezen moet hebben en er zijn diverse columns: in Luckey Quarter staat elke maand een fan centraal (die wint ook een prijs), of we laten dingen die fans gemaakt hebben en die te maken hebben met Stephen King of hun verzameling zien. In News from the Dead Zone lees je oude en nieuwe informatie uit Amerika. Vertaalde interviews of fotoshoots… en nog veel meer. Eigenlijk is het teveel om op te noemen, en hoeft je er alleen maar voor  in te schrijven… zo blijf je op de hoogte van alles wat er omtrent Stephen King en zijn fanclub in Nederland gebeurt.

Aan het einde van (bijna) elke maand ontvang je een mail, met daarin het wachtwoord en de link naar de plek waar Kings Things online staat. Het magazine is sinds 2010 opgemaakt in .pdf.
We verschijnen minimaal 6 en maximaal 10 keer per jaar met Kings Things en bij belangrijke nieuwsberichten soms eens een Kings Things extra editie. Wees niet bang dat je elke paar dagen een mailtje van ons krijgt met informatie en we je mailbox vullen met heel veel korte berichten. Dergelijke korte nieuwtjes vind je in ons ‘gewone’ nieuws op de website of op facebook terug. Inmiddels hebben we bijna 2000 lezers (begin 2013).

Na het lezen van bovenstaande nog niet overtuigd?
Bekijk dan eens een oude Kings Things

Schrijf je in (of uit) voor Kings Things via deze link
We hebben een mailinglist via Dunisoft, DENK er dus aan dat je die uit je spambox haalt!

Follow by Email
YouTube