FORUM (THUNDERCLAP) STEPHEN KING FANCLUB IS GESTOPT!
De afgelopen jaren is ons forum een ontmoetingsplek geweest voor een grote schare fans van Stephen King. Op het forum kon bijvoorbeeld worden gediscussieerd over Kings verhalen en konden onze vaste forumbezoekers hun nieuwste aanwinsten met andere fans delen. Helaas hebben wij echter moeten besluiten om te stoppen met ons forum vanwege het extreem toegenomen aantal spammers/hackers en de sterk teruggelopen bezoekjes van ‘gewone’ forumleden. Daarnaast neemt de huidige forumdatabase een dermate groot gedeelte van onze webhosting in beslag, dat het onderhouden van een (bijna niet meer gebruikt) forum niet langer opweegt tegen de voordelen die het forum biedt.
Ook zijn wij van mening dat het onderhouden van een forum niet meer van deze tijd is; er zijn voldoende andere mogelijkheden (c.q. sociale media) gekomen, waardoor fans alsnog met elkaar in contact kunnen komen.
Omdat we ons kunnen voorstellen dat de vaste forumbezoekers wellicht nog informatie van het forum willen halen, hebben we het forum tot en met 30 maart aanstaande beschikbaar gehouden, maar is het nu verwijderd.
We willen alle forumbezoekers van de afgelopen jaren bedanken voor hun bijdrage(s) aan de King-community. We hopen uiteraard dat jullie ons wel gewoon blijven bezoeken op onze website, Facebook-pagina en – in levende lijve – op boekenmarkten, fanclubdagen en filmfestivals.
Wist je dat we op facebook OOK nog een groepspagina hebben?
— Het bestuur van de Stephen King Fanclub
Follow by Email
YouTube