Wij zijn de Stephen King Fanclub in Nederland. Wij hebben de winkel van de .biedmeer pagina’s tegenwoordig in onze website geïntegreerd. Fijn dat je ons gevonden hebt!
Wil je meer over ons persoonlijk weten kijk dan hier.

De Stephen King Fanclub is oorspronkelijk opgericht in 1999. De fanclub in de huidige vorm bestaat sinds 2002. Op 21 september 2002 kwam de website online.
De fanclub heeft een aantal vaste crewmembers en meerdere vrijwilligers, die er met elkaar voor zorgen dat de fans worden voorzien van al het nieuws omtrent Stephen King. Zo genereert de website maandelijks meer dan 2,5 miljoen hits en trekt deze ongeveer 1500 bezoekers per dag. Het maandelijk GRATIS mailingmagazine Kings Things is slechts één van de vele zaken die de fanclub te bieden heeft voor Stephen King-fans. Er is een forum en via de mailing kunnen we alle Stephen King-fans gemakkelijk op de hoogte houden van het nieuws of speciale aanbiedingen van onze sponsors. En dat allemaal gratis!

We organiseren met regelmaat een fanclubdag of een Dollarbaby Film Festival, of bezoeken een boekenmarkt of zijn te gast bij een bijeenkomst van anderen. Daar zijn dan ook de artikelen te vinden die in deze shop staan. Met je aanschaf uit deze winkel, ondersteun je het werk van de fanclub. Zo krijgen wij van uitgevers altijd een percentage voor elke verkoop, en hebben we leuke merchandise te koop.

Wil je ons werk ondersteunen: een donatie kunnen we altijd gebruiken. We gebruiken het voor de verzendkosten van prijzen en software, maar ook voor de merchandise, een fanclubdag en mogelijkheden om kortingen te creëren. Maar ook je bestelling in onze eigen fanclubwinkel, en het boekwinkeltje van Stephen King Fans levert de fanclub een percentage op.

Heel veel winkelplezier!
Stephen King Fanclub