Als de man met wie ze meer dan twintig jaar getrouwd is, weer eens weg is voor een van zijn zakenreisjes, zoekt Darcy Anderson naar batterijen in hun garage. Ze stoot haar teen aan een doos onder de werkbank en ze ontdekt zo ‘de vreemdeling’ die zich in haar man schuilhoudt. Het is een vreselijke ontdekking, gemixt met een enorme intensiteit, die zeker een einde zal maken aan het gelukkige huwelijk…

Originele titel: A good marriage
Auteur(s): Stephen King
Jaartal eerste uitgave: 2016
Uitgebracht in Nederland als: E-Book (alleen als!)
Verhalenbundel: Nee
Binnenschrift: ‘Voor Tabby. Nog steeds’
Nominatie(s): Nee
Verfilmd: Ja


Het boek/verhaal is uitgegeven met de volgende covers:
(Klik op de afbeeldingen voor de volledige cover)

9789024567515
E-Book
Luitingh-Sijthoff
2016

Informatie over diverse uitgaven:
Het verhaal is ook opgenomen in de verhalenbundel Aardedonker, zonder sterren maar alleen als E-Book onder de titel ‘Een goed huwelijk’ uitgekomen in Nederland.


Het begin van het verhaal gaat als volgt:
Het enige wat niemand in een gesprek terloops vroeg, dacht Darcy in de dagen nadat ze in de garage datgene had gevonden wat ze had gevonden, was: ‘Hoe gaat het met je huwelijk?’ Ze vroegen: ‘Hoe was je weekend?’ Of: ‘Hoe was je trip naar Florida?’ Of: ‘Hoe is het met je gezondheid en hoe gaat het met de kinderen?’ Ze vroegen zelfs: ‘Hoe staat het leven, schat?’ Maar niemand vroeg: ‘Hoe gaat het met je huwelijk?’ ‘Goed,’ zou ze tot aan die avond hebben geantwoord. ‘Alles gaat goed’.


Overige informatie:

Nominaties:

Verfilmd:
A good marriage

Follow by Email
YouTube