Kings Things 2012

De PDF is uit te printen per pagina op A4 en heeft veel leesgemak.
Hiervoor heb je wel het (ook al gratis) te downloaden Adobe Reader nodig!

Zonder wachtwoord te lezen

maand

omschrijving

aantal inschrijvingen

Kings Things

Facebook

Hyves fans

december / januari

KTdec2012_jan2013

Deze maand barst het echt van het Stephen King nieuws; en jawel, heel veel nieuws over Nederlandse uitgaven, want Luitingh heeft 2013 uitgeroepen tot Stephen King jaar!
Natuurlijk zijn er zoals gebruikelijk weer een Dolan’s Cadillac, Luckey Quarter, prijsvraag en recensies terug te vinden, en hebben we fanclubcrew nieuws. Ook een verslag van de Fanclubdag ontbreekt niet. Het is weer een dikkertje geworden, maar, je moet er dan ook mee doen tot eind januari 2013… Helaas is er iets mis gegaan met het originele bestand waarin Kings Things gemaakt wordt, waardoor de laatste correcties en wijzigingen niet doorgevoerd konden worden (of we moesten weer helemaal opnieuw beginnen, en daaraan ontbrak de tijd!). Wat we je helaas nu alleen maar kunnen voorschotelen is een editie die dus niet is nagekeken door de eindredactie. Hopelijk kom je niet al te veel rare zinnen of fouten tegen en wil je je daar voor deze enkele keer niet aan storen… Tot in 2013!
1927 485
november extra Laatste bericht voor aanvang Fanclubdag 2012
REIZEN MET OV? Lees deze extra dan goed!
1930 470
november


Lees in deze Kings Things ook meer over onze speciale fanclubeditie, met originele art van De Groene Mijl. Die is namelijk UNIEK! Door de drukte voor de fanclubdag zijn niet alle rubrieken in deze Kings Things vertegenwoordigd maar er is nieuws, een prijsvraag en een Luckey Quarter en natuurlijk een nieuwe Dolans Cadillac. Niet alleen wij hebben het druk, want ook alle aanwezige schrijvers leven naar de dag toe en hebben er zin in. Hopelijk doen jullie dat ook en zijn jullie allemaal van de partij! Om de schrijvers die aanwezig zijn nog even in het zonnetje te zetten, vind je van elk van hen in deze Kings Things de recensie van het boek dat we lazen en dat eigenlijk ook de reden is dat we ze uitnodigden voor onze dag. Uiteraard hopen we je te zien op 10-11-2012 in Nieuwegein, (bestel tot 30 oktober je ticket nog met korting!) maar tot die tijd wensen we je weer veel leesplezier in deze Kings Things!
1932 455
oktober
extra editie

 

Fanclub uitgave bekend in Kings Things EXTRA! We hebben toestemming gekregen van Luitingh voor een speciale uitgave (met origineel artwork!) voor ons 10-jarig bestaan! De bestelling is gedaan, en de coverartist is druk bezig voor de kaft! Welke titel dit is, hoe je eraan kunt komen, en wat zo’n Nederlandstalige, superspeciale, gelimiteerde hardcover uitgave die je als fan zeker in je verzameling wilt hebben dan moet kosten lees je in deze Kings Things extra. Ook hebben we weer een flink aantal unieke manuscripten gekregen voor onze loterijen! Op de foto zie je het al: het zijn manuscripten en Advanced Uncorrected proofs van diverse King titels! Dat is iets waar je normaal als fan nooit aan kunt komen, iets dat je alleen bij ons op de Fanclubdag kunt winnen! Koop gewoon een lootje van 1 euro (gehele dag geldig) per stuk op 10 november a.s. tijdens de fanclubdag en maak gebruik van deze UNIEKE KANS OM ER EEN TE BEMACHTIGEN! Bestel nu als een speer je fanclubdagticket in onze shop (www.stephenking.biedmeer.nl) en wees er bij, maar kijk eerst snel in Kings Things Extra! (Je moet ingeschreven zijn om Kings Things te kunnen lezen, dus schrijf je nu snel en GRATIS in voor ons maandelijks mailing magazine en mis nooit meer zo’n nieuwtje! 1936 439
oktober

De tijd vliegt, en ook de voorbereidingen voor de fanclubdag zijn nog steeds in volle gang. De hotline met Luitingh staat roodgloeiend. Het wordt echt een heel leuke dag en we vertellen je het laatste nieuws! Je hebt je ticket toch hopelijk al besteld he?! Daarnaast willen we graag je aandacht even vragen over de hardcover van De wind door het sleutelgat. Als je die namelijk graag in de hardcover uitgave zou willen hebben, zoals de hele serie laatst is uitgegeven, moet je toch echt even reageren. Natuurlijk is er ook weer een nieuwe prijsvraag, vervolg van de strip Dolan’s Cadillac, recensies van boeken en films en natuurlijk diverse nieuwtjes. Onze Martine maakte een prachtige verjaardagstekening waarop weer heel veel karakters uit Kings boeken (en King zelf—zie je hem?) terug te vinden zijn. Ook een artikel over ‘Boekvoorhaar’ over boeken voor mannen en vrouwen. Maar we schrokken van het bericht over het overlijden van Green Mile acteur Michael Clark Duncan aka John Coffey, begin september. We hebben een kort artikel hierover. Kijk snel in de nieuwe Kings Things!
1932 408
september

KTseptember12

Natuurlijk is er meer fanclubdagnieuws in deze nieuwste editie, maar deze nieuwe Kings Things staat weer vol nieuws en nieuwtjes—ook uit de Dead Zone, er is weer een nieuwe prijsvraag en er zijn recensies van boeken en films, een nieuwe Luckey Quarter en een Dollarbaby. En heb jij gewonnen toen je meedeed met de prijsvraag uit Kings Things extra, en het boek van Koontz gewonnen? Kijk snel op de prijsvraagpagina. Ook de nieuwe Dolan’s Cadillac ontbreekt niet. 1900 387
extra editie Meer fanclubdag nieuws; o.a. dat de voorverkoop is gestart! Nieuwste King bijna verkrijgbaar! 1884 378
extra editie FANCLUBDAG aankondiging en prijswinnaars van de vorige editie! 1879 366
juli / augustus

KTjulaug12

Met dit nummer zul je het de twee maanden moeten doen, want het eerstvolgende nummer komt pas eind augustus weer. Het kan zijn dat er tussendoor wat losse Extra’s worden verzonden als er belangrijke dingen gebeuren (we verwachten meer over de komende fanclubdag te kunnen melden), maar het is nu eenmaal komkommertijd en dus nemen wij ook even een welverdiende vakantie… In deze Kings Things: Een heerlijk verhaal van onze Ninja, met prachtige tekeningen erbij die werden gemaakt door onze Martine. Print het gerust uit, en neem het mee voor in de tram of op het strand: een lekker spannend verhaal dat de 4e prijs won in de Pure Thriller Awards wedstrijd. Er is een leuke puzzel waar je nog wel even zoet mee bent voor je de oplossing hebt en we hebben lekker veel nieuws; vooral op het filmfront is er weer een en ander te melden over komende remakes en dollarbaby’s. Natuurlijk schotelen we je wat recensies voor van boeken en ontbreekt onze strip Dolan’s Cadillac van Richard niet. Kortom; er is weer genoeg te lezen en te zien in deze Kings Things. De Crew van de Stephen King Fanclub wenst je alvast heel veel leesplezier en een heerlijke vakantie toe. Tot eind augustus, bij de volgende nieuwe Kings Things!
1856 356
juni

Deze keer is er in Kings Things weer nieuws te lezen over de fanclubcrew. Hyves is inmiddels gesloten, en we hopen dat alle fans ons via de website of facebook blijven volgen! Natuurlijk is er weer een nieuwe prijsvraag (lekker zoeken deze keer!) en het vervolg in de strip Dolans Caddilac en is er ook weer voldoende nieuws te melden. Ook Luckey Quarter is weer van de partij, en ook diverse boekrecensies en boekennieuws van andere schrijvers. MiM maakte voor het eerst een filmrecensie, en Danny geeft je zijn mening over de Dollarbaby ‘Beachworld’. Van Martine een prachtige compositie met Riding the Bullet als basis. Er zijn maar liefst twee pagina’s vol News from the Dead Zone Maak ook nog snel gebruik van onze MEI—aanbieding in merchandise! We verwachten in september, tijdens de fanclubdag, ons nieuwe logo en merchandise aan je te kunnen laten zien, dus de oude gaat in de opruiming, en OP = OP! 1846 338 gestopt!
mei

Deze keer hebben we de vertaling van een superlang interview dat King had met Neil Gayman, voor de Sunday Times. Daarin plaatste hij een opmerking over een nieuw boek, met de naam Joyland. Tijd om meer te ontdekken; tijd voor een interview dus! We kunnen wat nieuwe vrijwilligers aan je voorstellen, en we hebben er een paar nieuwe sponsors bij, waar wij een klein percentage krijgen als je er iets koopt. En zo krijgen wij nu een klein percentage via Free Record Shop, de Slegte, Boekentip.nl, ECI, Bruna of 10% via het boekwinkeltje van Stephen King Fans. En er is weer veel nieuws deze maand. Er is weer een nieuwe prijsvraag en een vervolg in de Dolan strip van Richard Wouters. We kunnen je ook verklappen dat we al met serieuze plannen voor de viering van ons 10-jarig bestaan bezig zijn en ons nieuwe logo dat op de nieuwe merchandise gedrukt gaat worden. Voor nu is er in elk geval weer genoeg te zien (Martine liet zich inspireren door The wind trough the keyhole), en te lezen: we wensen je er veel plezier bij! 1834 323 gaat stoppen!
april

We hebben weer een flink aantal nieuwtjes, waaronder die van een leuke donatie die we kregen en die natuurlijk weer ten goede komt aan de fans. En je komt te weten of je die grote poster van 22-11-1963 hebt gewonnen! We vertellen je meer over onze actie op facebook, er is fanclubcrew nieuws en de boekentips zijn weer vernieuwd! En ook is het uitgeefschema voor de nieuwe boeken van King (altijd onder voorbehoud) bekend gemaakt door Luitingh! Verder vind je de nodige boekrecensies, een nieuwe Lukey Quarter en heeft Richard Wouters natuurlijk zijn best weer gedaan op een nieuwe aflevering in het stripvervolg van Dolan’s Cadillac. Kortom; er is weer veel te lezen en we wensen je er veel plezier bij. 1810 279 gaat stoppen!
maart

KTmaart12

Het voorjaar komt er alweer aan, en wij hebben last van opruimwoede! Kijk snel verder in deze Kings Things, hoe je deze leuke prijzen kunt winnen! Kies ons nieuwe logo ter ere van het 10-jarig bestaan! Je krijgt de mogelijkheid om een verhaal in te sturen – De regels voor jouw Overlevingsaantekeningen. Het is 25 jaar geleden dat Stand by me gemaakt werd, en het is interessant om eens te kijken waar al die jonge acteurtjes van toen terecht zijn gekomen. Er is een uitgebreide Dead Zone over Bag of Bones en Martine Bleyen maakte een paar prachtige composities, waarbij zij zich al liet inspireren door het verhaal Dr. Sleep. Boek- en Dollarbabyrecensies, nieuwtjes, de prijsvraaguitslag van de afgelopen maand, en is er weer een lekker moeilijke nieuwe prijsvraag en er is natuurlijk weer een vervolg in de stripserie van Dolans Cadillac… Snel lezen dus! 1781 209 601
februari

KTfeb12

De eerste Kings Things van een bijzonder jaar! Er worden maar liefst 2 King-boeken gerecenseerd, en het eerste seizoen van Haven op DVD is zeer uitgebreid bekeken door onze Chrissy. Daarnaast heb je nog steeds de kans om ons logo te pimpen of te vernieuwen in een wedstrijd en er zijn maar liefst twee prijsvragen! Verder vind je in deze Kings Things weer het laatste nieuws op het gebied van Engelse én Nederlandse King-uitgaven. Ook weer een vervolg in de strip van Richard Wouters’ Dolans Cadillac, en een Luckey Quarter met een bekende vaste forumbezoeker. 1790 150 619
december / januari

KTdec11jan12

Dankzij de prachtige composities van Martine Bleyen is deze Kings Things helemaal in kerststemming! Je krijgt de kans om ons logo te pimpen of te vernieuwen in een wedstrijd, er is een prijsvraag en we geven weer prachtige prijzen weg, zoals posters en boeken! Je vindt in deze Kings Things een verslag van de Dollarbabydagen en wat je hebt gemist – misschien wel een van de gelimiteerde, genummerde exemplaren van De beproeving die wij van Luitingh cadeau mochten doen! Ivan Lok ging naar Amerika, en natuurlijk ook ‘even langs’ bij Stephen King, en schreef er een prachtig verslag van! Ook vind je een interessant artikel over King’s ‘andere kant’, een vervolg in de strip van Richard Wouters’ Dolans Cadillac, heel veel nieuws over Nederlandse uitgaven van King en andere schrijvers en zijn er ook diverse boek- en filmrecensies (Tim is back!) te lezen. En inderdaad, met deze Kings Things moet je de komende festiviteiten als Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw gaan overbruggen, dus duik er snel in en mis niets! 1725 137 635

 

Follow by Email
YouTube