Kings Things 2014

De PDF is uit te printen per pagina op A4 en heeft veel leesgemak.
Hiervoor heb je wel het (ook al gratis) te downloaden Adobe Reader nodig!

Zonder wachtwoord te lezen

maand

omschrijving

aantal inschrijvingen

Kings Things

Facebook

december / januari

ktdec14_jan15

De decembermaand is alweer begonnen als deze Kings Things bij je op de virtuele mat valt. Nog maar een paar weken, en dan schrijven we al 2015…. Voor alle fans wensen we dan ook dat er ontbrekende King-cadeautjes in de surprise mogen zitten of onder de kerstboom mogen liggen! In deze Kings Things hebben we het vertaalde interview opgenomen dat King had met het tijdschrift ’Rolling Stones’ en waarin hij terugkijkt op meer dan 40 jaar schrijverscarrière. We blikken terug op de fanclubdag in november, kijken vooruit naar nieuwe uitgaven en vertellen je alle nieuwtjes die we weer zijn tegengekomen. Daarnaast is er een uitgebreide From the Dark Zone over Haven, zijn er boek-, film– en dollarbabyrecensies opgenomen en is er ook weer een nieuwe prijsvraag. Of het nog niet genoeg is, zijn er ook een Lucky Quarter en een nieuwe MovieMistakes. Genoeg voor vele uren leesplezier!
We hopen dat je het daarmee gaat redden tot eind januari, want ook wij houden lekker even vakantie in deze feestmaand. Rest ons om jou en de jouwen geweldig gezellige feestdagen toe te wensen, en we hopen je weer te zien (of lezen) in 2015.
2131 1085
november

ktnov14

De nieuwe Kings Things staat weer boordenvol informatie. Natuurlijk de allerlaatste informatie over de fanclubdag—het drukke programma vind je op de volgende pagina. De kalender van de Poolse Darek Kocurek voor 2015 is weer bekend gemaakt. Verder lees je wat laatste nieuws, is er weer een Movie Mistakes, een illustratie van onze Martine, News from the Deadzone, recensies van boeken, films en een dollarbaby. Natuurlijk ontbreekt ook de prijsvraag niet.
Kortom; er is weer genoeg te lezen tot de Kings Things voor december/januari verschijnt (inderdaad een dubbelnummer omdat wij ook graag feestvieren in december) verschijnt. Toch?!
Voor nu vast veel leesplezier gewenst en hopelijk zien we je op onze fanclubdag, op 16 november a.s! Wij zijn er klaar voor!
2130 1057
oktober

KToktober2014

Afgelopen maand, en wel op 21 september jl. vierde King zijn 67ste verjaardag, maar de fanclub haar twaalfde. We danken jullie voor alle felicitaties op onze Facebook pagina! We zitten volop in de voorbereidingen van de Fanclubdag, die op 16 november in Nieuwegein gehouden wordt. In deze Kings Things vind je een ‘In the spotlight’ van de auteurs die hebben toegezegd aanwezig te zijn: korte verwijzingen naar hun boeken en recensies, en of ze met een nieuw boek op onze Fanclubdag komen. Alle items die in de veiling zijn opgenomen, staan inmiddels online. We zijn er weer druk mee bezig om alles zo leuk en gezellig mogelijk te maken voor jullie!
Behalve het nieuws zijn er nieuwe bijdragen in Luckey Quarter, de prijsvraag en wat boek– en filmrecensies. De volgende Kings Things is gepland voor begin november. Vergeet niet om VOOR die tijd je Revival (en fanclubdagticket goedkoper) te bestellen in onze winkel! 2126 1029
2126 1029
september

KTsepto14

september Let op: ons bankrekening gewijzigd! We zijn overgestapt naar KNAB: NL08KNAB0725036737 t.n.v. stichting Stephen King Fanclub te Utrecht.
Je leest in deze Kings Things alvast wat meer over de komende Fanclubdag, en over de veiling waarin ook JIJ Stephen King (gerelateerde) spullen kunt laten veilen. In deze Kings Things kun je opnieuw een verhaal lezen van Anthonie Holslag. Onze Martine maakte er prachtige illustraties bij! Ook lees je de reacties van de twee winnaressen van de premiere tickets van Misery, the feel bad musical. Verder is er in deze Kings Things aardig wat nieuws, ondanks de komkommertijd. Er is weer een Movie Mistakes en er zijn recensies van films, boeken en dollarbaby’s. Je leest zelfs twee uitgebreide recensies over Mr. Mercedes! En er is natuurlijk een nieuwe prijsvraag.
2121 1005
juli Extra

KTextrajul14

 

Kings Things Extra – win tickets voor de feel bad musical Misery! Een special over de musical.
2067 981
juli / augustus

ktjulaug14

Deze Kings Things is voor de maanden juli en augustus en verschijnt de volgende keer pas weer eind augustus/begin september.
We zijn alweer bezig met de organisatie van de volgende evenementen! Maar een ding is zeker: die geslaagde veiling van twee jaar geleden… die doen we dit jaar weer! Je leest er meer over in deze Kings Things, want ook JIJ kunt nu Stephen King (gerelateerde) spullen laten veilen. Maar we staan eerst nog in Deventer op de grootste boekenmarkt van Nederland (op 3 augustus—in de kraam van Suspense Publishing)
Dit keer een zomers kort verhaal van Anthonie Holslag!
Verder is er in deze Kings Things aardig wat nieuws—veel over Mr. Mercedes– een nieuwe News from the Dead Zone, Luckey Quarter, Dollarbaby-, boek– en filmrecensies en natuurlijk een nieuwe prijsvraag.
2070 975
juni

KTjuni14

Eindelijk zomer… we kunnen straks allemaal met Mr. Mercedes lekker in het zonnetje gaan zitten! AFTELLEN MAAR naar 31 mei!
We hebben onze vaste rubrieken weer voor je in de aanbieding: nieuws, de uitgeefagenda, The Dead Zone, Luckey Quarter, Movie Mistakes (dit keer met Carrie), een prachtige compositie van Martine (geïnspireerd op Mr. Mercedes!), een paar boek– en filmrecensies en natuurlijk weer een nieuwe prijsvraag.
We hebben deze keer ook een mooi artikel over Under The Dome, met een dikke DankieSan naar Frank van der Meijden!
2059 941
mei

KTmei14

We tellen af naar de Stephen King dag van Luitingh-Sijthoff: datum en locatie zijn bekend! Luitingh maakt VOLGENDE WEEK het programma bekend en hoe de ticketverkoop zal gaan verlopen.
Kings Things is niet al te dik deze keer. Er was niet veel nieuws te melden deze maand. Kijk even bij de wordt verwacht pagina, want daar is wel wat veranderd! Natuurlijk vind je in deze Kings Things weer de gangbare rubrieken: een lekker lange Movie Mistakes over The Stand (wow, wat een fouten!), Luckey Quarter, recensies van boeken en films en nog zo wat. Verder hebben we het originele recept voor Gunslinger Popkins voor je op de kop getikt. Je weet wel, die uit de Donkere Toren serie. Als het goed is zijn ze erg lang houdbaar, dus wie ze heeft gebakken: laat vooral weten hoe lekker (of niet) ze zijn!
2061 933
april

KT14april

Bijna… zomer. En toch… Vol verwachting klopt ons hart, en het is niet eens december! Bijna … juni! Dan komt de nieuwe Stephen King uit: Mr. Mercedes. En uitgeverij Luitingh-Sijthoff gaat dit groots aanpakken. Er komt dus een heuse Stephen King-dag voor heel Nederland in het Eye Museum in Amsterdam. En weet vast: jouw Stephen King Fanclub is aanwezig met een informatiekraam en we hopen zo de mensen ook te bereiken die nog niet weten dat er al bijna 12 jaar een actieve fanclub bestaat. Natuurlijk vind je in deze Kings Things weer de gangbare rubrieken als nieuws, Movie Mistakes, Luckey Quarter, recensies van boeken en films, en dit keer ook een interview met Tony Pomfret die van Night Surf een Dollarbaby maakte. Ook een impressie van Imagicon ontbreekt niet; dat was op 29 maart j.l. Was jij erbij?

<– En een SPECIALE ACTIE voor Kingfans met kids! Want een van onze bestuursleden (Danny) kreeg de afgelopen maand een wolk van een dochter en we lieten voor Elysa een speciaal rompertje ontwerpen. En toen bedachten we dat er misschien nog wel meer liefhebbers voor zijn en hebben we afgesproken dat we er nog eentje laten maken. Kijk verderop in deze Kings Things hoe je er die kunt bemachtigen!

2058 921
maart

ktmaart14

Met het nieuws op King-gebied is het vrij rustig. Misschien is iedereen zich aan het voorbereiden op de nieuwe uitgave die in juni komt: Mr. Mercedes. De crew is in contact met de uitgeverij, die iets spectaculairs van plan is om met de uitgave van dit boek te doen. Dat is verder allemaal nog geheim… later meer dus! Maar ook op 11 november komt er alweer een nieuwe King. De Engelstalige titel is Revival en de verwachting is dat deze tegelijk in de Nederlandse vertaling verkrijgbaar zal zijn. Een mooie reden om ons voor te bereiden op een ouderwets gezellige Fanclubdag in Nieuwegein!
In deze nieuwe Kings Things is weer nieuws te lezen over de nieuwe uitgaven, een Luckey Quarter, prijsvraag, en enkele boek– en filmrecensies. We gaan uitgebreid in op Imagicon van 29 maart a.s. waarvoor tickets te winnen waren en waar wij staan met een kraam. Ook is er nieuws over een nieuwe musical die King-gerelateerd is. Misery, de ‘feel bad’ musical is druk bezig met de voorbereidingen, voor de musical die eind augustus te zien zal zijn in Amsterdam. Ook daarover laten we je meer weten in deze Kings Things.
2047 915
februari

KT14feb

We beginnen 2014 weer met een dikke editie, die direct ook een nieuwe look heeft gekregen (en waarvan we graag horen wat je ervan vindt!). Behalve een voorwoord van onze voorzitter, een kort verhaal van Anthonie Holslag, het laatste nieuws en illustraties van Martine en Richard, vind je ook een flink aantal recensies van boeken en films terug. Ook lees je het laatste deel van het interview van King’s familiebedrijf, een nieuwe Lucky Quarter en het vervolg van de Movie Mistakes in 1408. Een nieuwe prijsvraag en de wordt verwacht pagina zijn uiteraard ook van de partij. Kortom; weer genoeg te lezen! 2046 877
december / januari

KTdec13_jan14

De laatste Kings Things van dit jaar is een heerlijke super dikke editie! Natuurlijk lees je de avonturen van ons ka-tet in Parijs en Hamburg: Voorzitter Peter maakte een ‘Missieverslag’ van deze dagen, die ook voor het ka-tet waarmee hij reisde alles bevatte wat je in een verhaal van King ook vindt: humor, horror en veel spanning! Uiteraard zijn wij niet de enigen die over Kings bezoek aan Europa schrijven, en hebben we ook een mooi overzicht naar artikelen en filmpjes voor je gemaakt. Dan hebben we nog meer bijzonders in de aanbieding: Een verslag van een filmdag bij de opnames van de Dollar Baby Nona geweest in België, een nieuwe Movie Mistakes, en het vervolg van Kings Familiebedrijf met dit keer Owen, Tabitha en Naomi. Natuurlijk is er een prijsvraag, en kun je dit keer De Kerstboom winnen. Ook staat er iemand centraal in Lucky Quarter en zijn er recensies terug te vinden van zowel films als boeken. Buiten nieuws over films en boeken is ook de Wordt verwacht weer bijgewerkt voor 2014! 2034 843

 

Follow by Email
YouTube