Kings Things 2018

De PDF is uit te printen per pagina op A4 en heeft veel leesgemak.
Hiervoor heb je wel het (ook al gratis) te downloaden Adobe Reader nodig!

Op zoek naar welke boeken en films we recenseerden?

Deze map is al wachtwoord vrij. Veel leesplezier!
Wil je blijven lezen in 2019? Schrijf je dan in, GRATIS!
maand
omschrijving
aantal inschrijvingen
Kings Things
Facebook

december 2018
/ januari 2019

Het is alweer bijna 2019 Stephen King fans! Het is een bijzonder jaar, eindigend op 19… toch?! Vanwege SinterKerst hebben we deze Kings Things extra gezellig gemaakt en we starten vanwege diezelfde reden dan ook maar eens met een voorwoord van onze voorzitter. En het leek ons leuk om maar eens gelijk te beginnen met een PRIJZENACTIE. Naast onze normale prijsvraag kun je dit keer boeken winnen van Shirley Ann van Wingerden, Tom Thys en Nico de Braeckeleer, dus doe mee want de boeken zijn echt de moeite waard!

Verder is er een artikel over de beste manier om de Donkere Toren-boeken te lezen, een uitgebreide Collectibles met de Shining en ook nog eens een uitgebreid interview met schrijver Johan Deseyn. Naast de nodige boek– en filmrecensies hebben we natuurlijk ook het laatste nieuws voor je en weer een prachtige illustratie van onze Martine. We hebben een Luckey Quarter voor je, en een uitgebreide Movie Mistakes met The Shawshank Redemption in de hoofdrol.

Nog op zoek naar een leuk SinterKerst Cadeau? Bestel Gwendy’s Knoppenkist dan snel bij onze Fanclubshop en sponsor daarmee de fanclub (we krijgen een percentage van de uitgever).

2446

2261

november

In deze Kings Things hebben we wat uitgaven van uitgeverij Kramat in het zonnetje gezet. Zo kun je een recensie van het Junior Monster Boek 7 lezen, maar deze uitgave ook winnen! En je leest een interview met twee winnaressen die meededen met een schrijfwedstrijd van Kramat, en zo in het boek gepubliceerd werden. De nieuwe wedstrijd gaat ook van start, en we geven ook nog eens boeken weg van Johan Deseyn en Chris Bossers!

Dat is alvast een leuk begin… Verder lees je ook meer over wat nieuwe Kinguitgaven die we vonden, hebben we het laatste nieuws voor je en natuurlijk ook boek– en filmrecensies. Verder hebben we een mooi overzichtje voor je welke verfilmingen er nu nog zouden moeten uitkomen. Het stemt hoopvol, want er zitten best wat interessante remakes bij! Er is ook weer een nieuwe Luckey Quarter en Movie Mistakes te lezen, en de Collectable deze maand gaat over 22/11/63.

Bestel Gwendy’s Knoppen Kist nog snel in de Fanclubshop want de fanclub krijgt ook van House of Books voor elk verkocht exemplaar een percentage. Daarmee vullen we ons kasje en betalen er bijvoorbeeld de kosten van de website of de kraam op een boekenmarkt van. Voor je het weet is het alweer Sinterklaas of Kerst… of al 2019… Volgende maand verschijnt een dubbelnummer voor de maanden december/januari.

2448

2219

oktober

Gwendy’s Knoppen Kist (uitgave november a.s.) is in de voorverkoop via onze fanclubshop! Verder hebben in deze Kings Things een gezellig en spontaan interview met J. Sharpe (aka Joris van Leeuwen) over zijn nieuwe boek, Reflectie, dat we ook recenseerden in deze Kings Things. En wat denk je ervan om eens te lezen welk Stephen King personage je bent volgens je sterrenbeeld? Verder weer een nieuwe Luckey Quarter, een prachtige illustratie. een nieuwe Collectables, en er zijn behalve het laatste nieuws ook weer nieuwe boek– en filmrecensies te vinden. 2446 2185

september

Met de vakantie weer achter de rug, is ook Kings Things er weer! Heb je ons gemist?

 

Je leest over onze dag op de Deventer Boekenmarkt, is er een nieuwe prijsvraag, en kun je feiten lezen over Stephen King’s Christine. Behalve lekker veel nieuwtjes, is er natuurlijk ook weer een nieuwe Collectible en Luckey Quarter, en ook de film- en boekrecensies en een nieuwe Movie Mistakes ontbreken niet.

Extra deze keer is een vertaald artikel over Christine! Bovendien zoeken een paar hele dikke boeken een nieuwe eigenaar, dus kijk snel in deze nieuwe Kings Things!

2448 2168

juli/aug

Een lekker dik nummer van Kings Things, met een uitgebreid interview met de tekenaar van de nieuwe comics van King zoon Joe Hill: Cape Fallen. En zoon Owen King schreef een artikel over het inspreken van boeken op een audiotape en hoe hij daar door zijn vader al op jonge leeftijd mee begon. Daarnaast werd de regisseur van de Dollarbaby Grey Matter geïnterviewd.

We stellen je in deze Kings Things ook graag voor aan Pitou Spruit: hij maakt vanaf heden een nieuwe rubriek: Stephen King Collectibles!

Er is wat komkommertijdnieuws, een nieuwe Luckey Quarter, en er zijn ook weer boeken–, films- en een dollarbabyrecensie te lezen, waaronder die van de nog te verschijnen biografie van Stephen King! Uiteraard is er ook weer een nieuwe prijsvraag, een Misery Movie Mistake en een illustratie van Martine.

 

2412 2124

juni

Het is alweer komkommertijd, maar toch hebben we redelijk wat nieuwtjes weten te verzameling. Deze maand stellen we recensente Tinny aan je voor, en kun je meer lezen over de biografie van King die eind juli uitkomt. Natuurlijk ben je al druk bezig in De Buitenstaander, die deze maand verscheen, maar ook kun je (Engels) het gratis verhaal Laurie lezen. Nieuwe prijsvraag, nieuwe Luckey Quarter en wat boek- en filmrecensies zijn er ook weer te vinden, net als een Movie Mistakes en een illustratie van Martine. 2405 2115
mei

Deze maand in Kings Things, stellen twee nieuwe leden in het fanclub bestuur zich graag aan jullie voor: Cindy en Freija.

Niet vergeten: De Buitenstaander komt deze maand uit! Bestel nog snel in de Fanclubshop (wij krijgen een percentage van elke verkoop)!

Naast enkele artikelen ook de tweede helft van de top 50 met Stephen King boeken en hebben we uiteraard de laatste nieuwtjes voor je. Er is weer een nieuwe prijsvraag, een nieuwe fan centraal in Luckey Quarter en natuurlijk de diverse boek– en filmrecensies. Een prachtige illustratie van Martine en een bijdrage aan de Movie Mistakes ontbreken natuurlijk ook niet.

2405 2054
april

Het laatste nieuwe boekennieuws, en natuurlijk zijn er weer boek– en filmrecensies en hebben we een nieuwe prijsvraag met leuke prijzen. Er is een nieuwe Lucky Quarter en een nieuwe illustratie van Martine, en vergeet ook de Movie Mistakes niet.

Onze Peter vertaalde een artikel dat de top 50 titels van King behandelt, want De Buitenstaander is de 50ste roman die hij schrijft. Deze maand lees je de helft van de definitieve ranglijst, met de nummers 50 tot en met 26.

2418 2046
maart Ben JIJ een King-fan die met de fanclub wil samenwerken? Wij zijn op zoek naar een nieuw bestuurslid! Meer over de nieuwe boeken van King in 2018: Elevation (oktober) en De Buitenstaander (The outsider) in mei.

Verder zie je de laatste winnaars van de Schone Slaapster Posters in beeld, en kun je weer nieuwe prijzen winnen bij de prijsvraag van deze maand. Natuurlijk is er weer een nieuwe Luckey Quarter en zijn er boek– en filmrecensies. Een Movie Mistakes van Cujo, en onze Danny had een uitgebreid interview met regisseur Billy Chizmar (van de korte film ‘Gone’, en waarin Stephen King een kleine rol heeft! En vergeet niet de IT-gekte met allemaal nieuwe poppetjes!

2420 2043
februari

Onze voorzitter opent deze Kings Things zoals gebruikelijk elk nieuwe jaar, met een ‘speech’. In deze Kings Things, met op de cover een prachtige prent van Carrie, gemaakt door Alice Meichi Li uit America, vind je natuurlijk weer het laatste nieuws.

We maken de winnaar bekend van de trilogie Zwart Bloed van Shirley-Ann van Wingerden, en ook van die prachtige (boekhandel)posters en hangers van Schone Slaapsters die we van The House of Books kregen om weg te geven aan de fans. En daarvan hebben we er nog een aantal over, dus als je een foto van jezelf maakt met het boek Schone Slaapsters, kun je ook deze maand nog kans maken op zo’n prachtige poster.Ook lees je het vervolg (en tevens einde) van het verhaal Djinn, waarvan je het eerste deel kon lezen in de vorige Kings Things en waarbij de prachtige illustraties gemaakt werden door onze Martine. We gaan ook nog even terug naar Derry: de horrorfilm IT (net verschenen op DVD en Blu-ray) wordt elke keer dat je hem bekijkt namelijk beter… Natuurlijk zijn er weer boek– en filmrecensies, en is er weer een nieuwe prijsvraag. En zo gaat 2018 bij ons echt van start. Veel leesplezier!

2424 2034
december / januari
In deze Kings Things vind je het plot van het nieuwste boek van King, dat in 2018 uitgegeven zal worden: ‘Outsiders’. Ook lees je waarom het ratten moesten zijn in de verfilming van 1922.

Naast alle nieuwtjes is er weer een nieuwe prijsvraag en hebben we prachtige boeken van Shirley Ann van Wingerden voor je te winnen! Dat is niet alles want ook kun je vast het eerste deel van het verhaal Djin van haar hand lezen. En we geven dankzij House of Books ook heel grote (A0) posters en (boekhandel)hangers van Schone Slaapsters weg! Er is een kort verslag van het Dollarbaby Film Festival en ook vind je de weer een nieuwe News from the Dead Zone, Lucky Quarter, zijn er zijn boek– en film recensies te lezen en zijn een prachtige illustraties van onze Martine.Met deze Kings Things moet je het weer twee maanden doen, want ook wij houden even rust met de feestdagen. Tot volgend jaar!

2430 1994

 

Follow by Email
YouTube