Wat leuk dat je de kans krijgt om naar Maine te gaan! Om eens even rond te snuffelen in het land van de enige echte King!
Natuurlijk ga je een kijkje (en foto’s te nemen bij dat mooie hek dat om Kings vorige woning stond… Maar waar zou je toch echt langs moeten als je er toch bent? Die vraag krijgen we vaker, dus… goed advies hieronder!
En heb je na je reiservaring nog aanvullingen op deze pagina: secretaris_sk07@stephenking.nl ontvangt ze graag om op deze pagina te verwerken!

We kunnen je zeker aanraden om een tour te boeken bij https://sk-tours.com.
Dit wordt gerund door de vorige eigenaar van Betts Bookstore, Stu Tinker, en daarmee heb je dan gelijk alle King gerelateerde sites in Bangor bezocht met uitleg van een expert.
Heel veel meer is er niet in Bangor zelf. Of je moet alle plekken zelf langs. Zoals het standbeeld van Paul Bunyon, tegenover het casino, The Barrens, langs de rivier in Bangor en natuurlijk het (voormalige) King huis.

Stephen King opent het nieuwe hek bij zijn (inmiddels voormalige) Victoriaanse huis in november 1982. BANGOR DAILY NEWS PHOTO BY CARROLL HALL

 

Follow by Email
YouTube