Je kunt ons ondersteunen door lid te worden van ons GRATIS mailingmagazine Kings Things. Des te meer fans ons magazine bekijken, hoe aantrekkelijker voor sponsors (auteurs, uitgeverijen) om via de fanclub prijzen beschikbaar te stellen.

Ook kun je merchandise of boeken kopen in onze Fanclubwinkel en soms ook bij onze sponsors. Geld dat wij verkrijgen middels percentages van verkopen en donaties, gebruiken wij voor het betalen van de rekeningen voor de domeinnamen, websites, kamer van koophandel en verzendkosten van prijzen.
Als je een prijs toegestuurd krijgt vragen wij altijd of je dat bedrag weer naar ons terug wilt storten: en zo houden wij het al heel lang vol. Ook investeren wij in leuke merchandise of cadeaus die we aan de fans geven bij aanschaf van boeken of op een contactmoment met fans, zoals Fanclubdagen en het Dollarbaby Film Festival. Maandelijkse donateurs krijgen daarbij gratis toegang.

Donaties zijn altijd welkom op bankrekening  t.n.v. NL80 ABNA 0105 1552 68 stichting Stephen King Fanclub.

Vaste sponsors zijn Boekwinkeltje Stephen King Fans (5 halen, 4 betalen en 10% van elke verkoop naar de fanclubkas) en Moesie Boeks (10% korting als je aangeeft via de fanclub te komen). Samen organiseren zij ook regelmatig weggeef-boek-acties voor de fanclub. Daarnaast zijn wij dankbaar voor de goede samenwerking en de leuke prijzen die we krijgen van Luitingh-Sijthoff, The House of Books, Universal Pictures en Warner Bros. Entertaiment.

Follow by Email
YouTube