Kings Things 2020

De PDF is uit te printen per pagina op A4 en heeft veel leesgemak.
Hiervoor heb je wel het (ook al gratis) te downloaden Adobe Reader nodig!

Op zoek naar welke boeken en films we recenseerden?

Schrijf je hier in, GRATIS! Om Kings Things te openen, klik je op de link boven de omslagfoto.
De archiefmap van 2020 is nu wachtwoord vrij. Wil je Kings Things blijven lezen, schrijf je dan in, want in januari komt op de map voor 2021 weer een nieuw wachtwoord te staan.
maand
omschrijving
aantal inschrijvingen
 

 

Kings Things
Facebook
dec 2020 / jan 2021
Het is alweer tijd voor de laatste Kings Things van 2020, en dus lees je onze wensen voor het nieuwe jaar in deze Kings Things. En natuurlijk ook het laatste nieuws, boek– en filmrecensies,  en dit keer kun je boeken winnen van Marina Theunissen. Verder staan de collectibles The Talisman en Black House in de schijnwerpers en lees je meer over het maken van de art voor het boek Revival. Ook is er een interview waarin wordt uitgelegd waarom twee verhalen van Stephen King uit de verfilming van Creepshow seizoen 2 zijn gehaald… En we hebben dit keer een mOEilijke prijsvraag in de aanbieding.
2108
2689
nov 2020
Wij vonden weer alle laatste nieuwtjes voor je, en verzamelden deze voor je in deze nieuwe Kings Things. Volgende maand wordt weer een dubbelnummer voor december/januari, dan ben je vast gewaarschuwd! 🙂
Verder vind je in deze Kings Things: de prachtige versies van Eyes of the Dragon in The Collectibles, de voorlopig laatste aflevering van Wat ik leerde van Stephen King, 40 jaar The Shining film (Kubric-versie) en uiteraard wat boek– en filmrecensies.
2107
2688
okt 2020 Inmiddels hebben Cindy en Chrissy de nieuwe online winkel ingericht. De kettinkjes hangen aan hun oogje, paraplu’s aan het plafond, de winkelwagenmuntjes liggen voor het grijpen en de boeken staan allemaal weer keurig in de kast. Of te wel… je moet toch zeker even in onze nieuwe online winkel kijken, en maak dan gelijk even je nieuwe user aan!

Op 21 september vierde onze lievelingsauteur zijn 73ste-verjaardag, en tegelijkertijd vierde ook de fanclub haar verjaardag: de 18e deze keer, en het is de bedoeling dat de volgende,  omdat die de 19e zal zijn, ook spectaculair gevierd zal gaan worden. We zitten deze maand weer lekker vol!

Je kunt het boek Geestverwanten winnen van en gesigneerd door Hilda Spruit! Dit Young-adult boek kreeg recent een vervolg, dat we in deze Kings Things recenseren en de moeite waard vinden om onder je aandacht te brengen! Verder vind je het laatste (komkommer) nieuws, lees je waarom twee verbonden boeken afzonderlijk werden gepubliceerd, wat Jason Sechrest leerde van Stephen King als je je verzet tegen het systeem, en hebben we weer een nieuwe prijsvraag. Dan lees je ook nog waarom Kings favoriete boek is veranderd, staat het boek Revival centraal in de Collectibles  en zijn er weer boek– en filmrecensies te lezen. Kortom… je hoeft je niet te vervelen!

 

2104
2679
sept 2020  We’re Back! Onze penningmeester heeft in de Fanclubshop heeft heel veel in de aanbieding gezet, zoals je hebt kunnen zien aan de Kings Things extra die je een paar weken geleden nog toegezonden kreeg. Doe er je voordeel mee!
Deze maand kun je een prachtige Oragayn-set van Ninja Paap-Luijten winnen! Verder in deze Kings Things lees je meer over de verfilmingen van Revival en Als het bloedt, is er uiteraard weer een nieuwe prijsvraag en lees je het laatste nieuws. Wat ik leerde van Stephen King verteld dat iedereen een Annie Wilkes heeft, en vertaalden we een artikel over de 20 dingen die je misschien niet wist over Stand by Me. In the Collectibles staat dit keer The Drawing of the Three centraal, en is er toch weer een Luckey Quarter opgestuurd. Ook in onze vakantie lazen we boeken, dus die zie je terug in de recensies.
2099
2679
jul/aug 2020
Vakantie editie! Natuurlijk zijn we via onze facebookpagina nog wel aanwezig en worden nieuwtjes gedeeld. We tippen je bij deze ook graag even voor de mutatiepagina op onze website, want als zich nieuwe dingen voordoen (zoals een gevonden exemplaar uit 1979 van Dodelijk Dilemma dat we nog niet kenden), worden die wel gewoon verwerkt. Hier zie je snel en makkelijk wat we op de site hebben gedaan.

In deze Kings Things: Het laatste deel van het verhaal van Johan Klein Haneveld. Peter vertaalde weer een flink aantal artikelen en natuurlijk is er weer een nieuwe prijsvraag, en (vooralsnog) de echt
allerlaatste Luckey Quarter. Het boek Sleeping Beauties staat centraal in de Collectibles. Natuurlijk zijn er weer wat boek- en filmrecensies.

2106
2669
juni 2020

 

We hebben deze maand diverse artikelen vertaald (Peter had het er maar druk mee) die vertellen over de dode boom naast het huis in Maine, Wat Stephen King niet is, de brief die Jason Sechrest schreef aan Stephen King, King, de meester van Terror in het alledaagse leven en als je niet kunt slapen moet je je gezelschap laten houden door Stephen King. Verder een artikel uit de NewYork Times, de vertaling van een interview dat David Marchese had met King en King die zelf aangeeft dat zijn schrijfproces een mysterie is.

Verder vind je in deze Kings Things het tweede deel van het verhaal Open deur, van Johan Klein Haneveld. Naast het laatste nieuws vind je ook het boek Tommyknockers (de Gloed) terug in de Stephen King Collectibles, zijn er weer boek- en filmrecensies en hebben we weer een nieuwe prijsvraag.
Lekker veel leesvoer dus, en deze Kings Things is dan ook een dikkertje te noemen!

2093
2651
Mei 2020
Wat een vreemde wereld is het toch momenteel, maar ik kan je vertellen dat de boekenverkoop enorm is toegenomen de afgelopen weken. De Beproeving van onze favoriete schrijver is echt niet meer aan te slepen…. En door al jullie aanschaffen in de Fanclubshop (vergeet niet om Als het Bloedt te bestellen!) en bij boekwinkeltje Stephen King Fans! wordt ook de fanclub weer extra gesponsord omdat we van elke verkoop een percentage krijgen!
Omdat je waarschijnlijk ook wat meer tijd hebt om te lezen, hebben wij ook extra ons best gedaan en een lekker dikke Kings Things voor je gemaakt.
En, omdat de tijd niet stil staat en we volgend jaar ons 19-jarig bestaan hopen te vieren, doen we op de volgende pagina vast een oproep naar onze fans!En we hebben leuke prijzen weg te geven! Behalve dat je zoals altijd weer een boek kunt winnen bij de prijsvraag, kun je deze maand ook een ‘schilderen op nummer’ van Pennywise winnen! Kijk snel op pagina 5 hoe! Verder in deze Kings Things natuurlijk onze vaste rubrieken: Wat ik leerde van Stephen King, Luckey Quarter, Wordt Verwacht en in de Collectables dit keer het boek Joyland.
Daarnaast hebben we nog veel meer te lezen! Zo is er het overzicht van de afleveringen van het eerste seizoen van Shudders Creepshow, dat in de USA begin mei van start gaat op AMC (nog niets gehoord over Nederland helaas). Ook vind je een overzicht van de Cameo’s die Stephen King maakte in zijn eigen verfilmingen en is er een artikel over zijn miniseries. Maar als klap op de vuurpijl sluiten we deze maand af met een waar vervolgverhaal, Open Deur van Johan Klein Haneveld. Het is een verhaal in drie delen, en in de Kings Things van juli/augustus zal dus het laatste deel te lezen zijn.
2086
2626
April 2020
We hopen dat ons magazine je een beetje van alle ellende mag afleiden en dat je in goede gezondheid dit magazine mag lezen! En natuurlijk heb je ook onze Dr. Sleep extra in je mailbox gezien en meegedaan? In deze Kings Things maken we de 5 winnaars van een Blu-Ray bekend, en ook de winnaars van het boek Oase van Nico de Braeckeleer krijg je te lezen!
Veel mensen zijn thuis en hebben wat extra tijd waarbij de verveling ook wel eens kan toeslaan. Daarom een tweetal korte spannende verhalen, van de hand van Ninja Paap-Luijten en Johan Klein-Haneveld. Maar dat is niet alles, want we tippen je ook nog even voor 120 korte verhalen van Stephen King en waar je die kunt vinden. Heb je in elk geval weer wat te doen (al dan niet in de tijd van de baas) 🙂
Pitou zet dit keer het boek The Gunslinger in het zonnetje in zijn rubriek Collectables en in deze Kings Things lees je natuurlijk ook weer het laatste nieuws, kun je weer meedoen met een nieuwe, niet al te makkelijke prijsvraag en een leuke prijs winnen, en is er weer een aflevering van ‘wat ik leerde van Stephen King’, dit keer over De Vervloeking.
2088
2584
Extra
Maart 2020
Win de Blu-ray van Dr. Sleep!
2070
2573
maart 2020
Wat vliegt de tijd: dit is alweer de Kings Things van maart! In tv-serie-land zijn er op het moment zelfs twee series die je niet wilt missen!  The Outsider op HBO is de verfilming van de Buitenstaander. En op Netflix kom je niet om Locke & Key van zoon Joe Hill heen! In deze Kings Things duikt onze Ben van de Joe Hill Fanclub voor ons wat dieper in die nieuwe serie. In Wat ik leerde van Stephen King gaat het dit keer over Pet Sematary, en waarom ‘dood’ soms beter is… Verder ook dit keer het laatste nieuws (het is een beetje komkommertijd), boek– en filmrecensies en er is weer een nieuwe Luckey Quarter!  Natuurlijk is er weer een nieuwe prijsvraag en gaat OASE van Nico de Braeckeleer in de herkansing om te winnen (foutje aan onze kant). En we laten je weten wie de Blu-ray box van IT Chapter 1&2 gewonnen hebben!

 

2077
2576
februari 2020
Let op: er is weer een nieuw wachtwoord, die krijg je alleen als je bent ingeschreven op Kings Things toegestuurd!

In deze Kings Things beginnen we al met het weggeven van Stephen King-boeken en kun je de allernieuwste duo Blu-ray box van IT chapter 1 en 2 winnen dankzij Warner Bros. Home Entertainment. Dus 2020 begint alweer goed voor de fans! Deze actie is alleen voor Kings Things-lezers, maar zoals je wellicht gezien hebt, hebben we op Facebook ook al een actie gehad waarmee DVD’s te winnen waren.
Ook wij zijn aan lezen en filmkijken toegekomen rond de Kerstdagen, dus lekker veel recensies dit keer. In the Stephen King Collectibles ga je kwijlen bij de prachtige uitgaven van Christine, en op de andere pagina’s kijkt Frank Darabont terug op de erfenis van Shawshank Redemption, vind je een overzicht van de films en tv-series van King die in 2020 uitkomen en lees je meer over de verfilming van The Outsider. Ook lees je meer over het nog te verschijnen If it bleeds en is er een nieuwe aflevering van Wat ik leerde van Stephen King. En natuurlijk het laat-ste nieuws, het overzicht in Wordt Verwacht en er is een leuke prijsvraag waar-mee je weer boeken van andere auteurs kunt winnen. Ook vonden we nog iemand die mee wilde doen aan Luckey Quarter.
We tippen je nog even om vanaf 7 februari op Netflix af te stemmen voor Locke & Key, van Joe Hill (de zoon van King)!
We hebben te veel om op te noemen eigenlijk… ga maar snel beginnen met lezen!

2069
2570
December 2019 /
Januari 2020
En dit is alweer de laatste Kings Things van 2019! Nog maar een paar weken en dan is het Kerst en Oud en Nieuw. De kans voor alle fans om ontbrekende boeken in hun verzameling op het wensenlijstje te zetten. We helpen je graag, in de shop van de fanclub, bij Stephen King Fans boekwinkeltjes (bij onze Chrissy, die 10% van verkopen doneert aan de fanclub), of via Marktplaats bij Shawnii (dat is onze Mirjam) en natuurlijk ook bij Moesie Books (roep daar even dat je via de fanclub komt, dan krijg je 10% korting!). Tip jouw cadeaugevers Sint en Kerstman voor deze adressen, ze al zijn oud en vergeten wel eens wat hè… en bestel op tijd, want de post heeft vaak vertraging in de drukke dagen!

In deze Kings Things vind je een woordje van onze Voorzitter, en gaat de ‘wat ik leerde van Stephen King’ over Christine. Verder doet het ons veel plezier om te melden dat er weer een aantal inzendingen voor Luckey Quarter gestuurd zijn, dus ook die kan nog een paar keer vooruit en vind je er ook dit keer weer een in Kings Things. (Als je niet al eerder meedeed en toch eens mee wilt doen, vul dan gerust deze vragenlijst in en stuur die naar onze secretaris!)
Verder een uitgebreid artikel over de grote verschillen tussen IT Deel 2 en Stephen Kings roman en een spectaculaire zoekprijsvraag, waar je hopelijk een poosje mee zoet bent. De collectible Salem’s Lot komt aan bod en in Movie Mistakes wordt Maximum Overdrive behandeld. We sluiten als altijd weer af met wat boek- en film- en Dollarbabyrecensies, waaronder die van Doctor Sleep.

Rest ons je vanaf deze plaats vast superfijne dagen te wensen, namens ons allemaal, en we zien je graag weer terug in 2020!

 

2059
2557

 

Follow by Email
YouTube