Archief

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

2021 | 2022

Kings Things… Griezelig Gezellig!

Kings Things is het GRATIS maandelijks online mailing magazine (in .pdf formaat) van de Stephen King Fanclub. Al jaren timmeren wij aan de weg en houden fans op de hoogte van alles omtrent Stephen King. Het is en blijft gratis!

In Kings Things vind je natuurlijk meer informatie over Stephen King boeken en films die binnenkort in Nederland verschijnen, houden we je op de hoogte van wat er in Nederland gebeurt, maar ook belangrijke buitenlandse informatie wordt vermeld. We vertellen je meer over het reilen en zeilen van de fanclub en er is een prijsvraag waarbij regelmatig klappers van prijzen te winnen zijn (een reis naar Londen toen King daar aanwezig was, boeken of DVD’s en spullen die we krijgen van uitgevers en filmmaatschappijen enzovoorts).

Er zijn recensies van films die je als King liefhebber gezien of een boek dat je gelezen moet hebben en er zijn diverse columns: in Luckey Quarter staat elke maand een fan centraal, of we laten dingen die fans gemaakt hebben en die te maken hebben met Stephen King of hun verzameling zien. In News from the Dead Zone lees je oude en nieuwe informatie uit Amerika en in King for a Year boekrecensies van Stephen King boeken, door bekende auteurs.

Eigenlijk is het teveel om op te noemen, en moet je gewoon inschrijven… zo blijf je op de hoogte van alles wat er omtrent Stephen King en zijn fanclub in Nederland gebeurt. Aan het einde van (bijna) elke maand ontvang je een mail, met daarin het wachtwoord en de link naar de plek waar Kings Things online staat. Het magazine is opgemaakt in .pdf.
We verschijnen minimaal 6 en maximaal 10 keer per jaar met Kings Things en bij belangrijke nieuwsberichten soms eens een Kings Things extra editie. Wees niet bang dat je elke paar dagen een mailtje van ons krijgt met informatie en we je mailbox vullen met heel veel korte berichten. Dergelijke korte nieuwtjes vind je in ons ‘gewone’ nieuws op facebook terug. Inmiddels hebben we meer dan 2100 lezers (begin 2021).

Na het lezen van onderstaande nog niet overtuigd?
Bekijk dan eens een oude Kings Things! De archieven van de Kings Things van voor het lopende jaar zijn allemaal toegankelijk.

Schrijf je GRATIS in (of uit) voor Kings Things via deze link.
Als je een foutmelding krijgt; mail dan naar secretaris_sk07@stephenking.nl, dan controleert zij/schrijft je handmatig in.

Als je nu bijv. op de 10e van de maand inschrijft, moet je normaliter nog 15-20 dagen wachten op de mail met het wachtwoord (als de nieuwe Kings Things wordt verzonden). Wil je dat eerder, mail dan even vanaf het adres waarmee je bent ingeschreven naar onze secretaris of je het wachtwoord wat eerder mag ontvangen.

Via de gratis Adobe reader kun je Kings Things gemakkelijk lezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow by Email
YouTube