Dit is de shop waarin je onze Fanclubmerchandise kunt bestellen. Je krijgt altijd een gratis boekenlegger en indien voorradig ook een pen bij je bestelling. Ook vanuit het buitenland bestellen is geen probleem. Verzendkosten via DHL en PostNL.

Boeken in deze shop kochten wij rechtstreeks in bij de uitgeverij, en op elke verkoop daarvan krijgen wij een percentage. Op deze boeken is de wet van de vaste boekenprijs van kracht, en daarop kan dus geen korting worden berekend. Je helpt de fanclub dus als je iets bij ons koopt!

Er is nog een winkeltje dat vaak gezien wordt als eigendom van de Fanclub, en dat is het boekwinkeltje Stephen King Fans. Dat is het niet, maar we begrijpen de verwarring, want het wordt gerund door onze secretaris. Zij zorgt ervoor dat van alle verkopen 10% naar de Fanclubkas wordt gedoneerd. Er is een vaste actie in haar winkeltje voor Stephen King fans! En je krijgt altijd een gratis boekenlegger en indien voorradig ook een fanclubpen bij je bestelling. Verzendkosten via DHL zijn standaard. Ook mogelijkheden via PostNL of UPS. Het is soms ook mogelijk om artikelen uit de Fanclubshop (biedmeer) toe te voegen bij je bestelling in het boekwinkeltje Stephen King Fans. Neem dan even contact op via email.

Follow by Email
YouTube