naar het Boekwinkeltje  | Naar Stephen King boekenleggers en sieraden  | Naar de DVD’s

Vlak na het oprichten van de fanclub, in 2002, is de secretaris van de fanclub dit winkeltje gestart, omdat er vaak zulke hoge prijzen worden gevraagd voor een boek van Stephen King. In het Stephen King Fans winkeltje hoeft geen dikke winst te worden gehaald: de kosten eruit halen is voldoende, en daarom zijn de boeken in de shop vaak goedkoper dan elders. Er zijn tot maximaal 1000 Stephen King boeken in voorraad. Engelstalig, Nederlandstalig, vrijwel nieuw of gelezen en altijd voor een eerlijke prijs. Bovendien is er heel veel aandacht voor speciale uitgaven en ook voor moeilijk verkrijgbare boeken en items.
De Stephen King Fanclub wordt natuurlijk gesponsord door StephenKingFans. De verkoper (cjs) doneert 10% van elke verkoop en sponsort daarmee de fanclub!

Bestellen bij Stephen King Fans
Dat is heel simpel: Ga naar het Boekwinkeltje, je ziet de lijst met boeken en als je klikt op de link StephenKingFans, kom je in het bestelformulier terecht. Dat vul je helemaal in en als je dit verzend (ik bestel nu) wordt het artikel gelijk voor je gereserveerd en krijgt de verkoper alle gegevens die nodig zijn je bestelling af te handelen. De verkoper neemt vervolgens contact met je op via e-mail en stuurt je alle gegevens die je nodig hebt om het verschuldigde bedrag over te maken. Zodra je betaling binnen is wordt verzonden op de eerstvolgende woensdag of zaterdag. Als je meerdere boeken wilt bestellen, moet je dus meermalen een formulier invullen, maar Boekwinkeltjes vult je gegevens een volgende keer voor je in als je dit hebt aangevinkt.

Zoeken:
Je kunt zoeken op boektitels, maar ook op naam van verkoper bijv. (cjs) of sorteren op laatst toegevoegde boeken. De DVD’s, poppetjes en ga je daar niet vinden. Die staan op marktplaats, maar kunnen uiteraard wel met elkaar mee worden verzonden. Voor Tibetaans zilveren boekenleggers met een Stephen King thema klik je op de link, maak je keuze en mail de secretaris.

Is het boek er nog?
Zolang het boek in de lijst staat is het nog te koop, zodra het bestelformulier is ingevuld wordt het boek automatisch uit de lijst verwijderd (tenzij er meerdere exemplaren waren). 1x invullen per titel is dus voldoende! Als het boek niet wordt genoemd in de lijst, is het helaas ook niet voorradig. Een mailtje met een vraag is dan natuurlijk welkom.

Krijg ik korting als Stephen King fan?
Er is een standaard kortingsactie: 5 halen, 4 betalen. Altijd! Je krijgt steeds het goedkoopste boek en/of DVD gratis. En dat betekent ook dat je bij 10 boeken aanschaffen dus maar 8 boeken betaald! De actie is ook geldig op de DVD’s die op marktplaats worden verkocht. Je kunt dus 4 boeken en 1 DVD nemen, of 6 DVD’s en 4 boeken… aan jou de keus! 🙂 Wil je maar een boek, of twee? Natuurlijk kan dat ook! Maar dan is er geen kortingsactie meer.
De poppetjes en het Tibetaans zilver (zie hieronder) zijn geen onderdeel van de kortingsactie.

Combineren met een bestelling bij Stephen King Fanclub bestelling?
In principe doen we dit niet, omdat de inhoud van de fanclubwinkel of het winkeltje Discordia zich in een andere plaats bevinden dan de boeken van Stephen King Fans. Maar de crew ziet elkaar ongeveer per kwartaal, of tijdens een boekenmarkt en dan is het mogelijk om een bestelling aan elkaar door te geven. Dus als je geen haast hebt…. informeer gerust.

Afhandeling:
Je krijgt van boekwinkeltjes een automatisch mailtje van boekwinkeltjes waarin aangegeven is dat je het boek hebt gekocht, zodra je het formulier hebt ingevuld. Een tijdje later (handmatig) krijg je van de verkoper een mailtje met een overzicht van je bestelling en gegevens om het verschuldigde bedrag over te maken. Natuurlijk worden meerdere boeken in 1 pakketje verzonden. Zodra je betaling binnen is wordt je bestelling verzonden op de eerstvolgende woensdag of zaterdag.

Verzendkosten & Tips | No claimer:
Klik hier voor meer informatie.

Zelf Stephen King boeken en items aanbieden?
Maak een advertentie op bijvoorbeeld Marktplaats en plaats op de facebookpagina van de fanclub gerust een linkje naar je advertentie. Vragen hierover? mail fanclub@stephenking.nl.
Advertenties die geen relatie hebben met Stephen King producten worden zonder vermelding verwijderd.

Follow by Email
YouTube