naar het Boekwinkeltje  | Naar Stephen King boekenleggers en sieraden

Vlak na het oprichten van de fanclub, in 2002, is de secretaris van de fanclub dit winkeltje gestart, omdat er vaak zulke hoge prijzen worden gevraagd voor een boek van Stephen King. In het Stephen King Fans winkeltje hoeft geen dikke winst te worden gehaald: de kosten eruit halen is voldoende, en daarom zijn de boeken in de shop vaak goedkoper dan elders. Er zijn tot maximaal 1000 Stephen King boeken in voorraad. Engelstalig, Nederlandstalig, vrijwel nieuw of gelezen en altijd voor een eerlijke prijs. Bovendien is er heel veel aandacht voor speciale uitgaven en ook voor moeilijk verkrijgbare boeken en items.
De Stephen King Fanclub wordt gesponsord door StephenKingFansboekshop. De verkoper (cjs) doneert 10% van elke verkoop en sponsort daarmee de fanclub! Sinds 2024 is het boekwinkeltje een zakelijke verkoper.

Bestellen bij Stephen King Fans Boekshop
Dat is heel simpel: Ga naar het Boekwinkeltje, je ziet de lijst met boeken en als je klikt op de link StephenKingFansBoekshop, kom je in het bestelformulier terecht. Dat vul je helemaal in en als je dit verzend (ik bestel nu) wordt het artikel gelijk voor je gereserveerd en krijgen we alle gegevens die nodig zijn je bestelling af te handelen. De verkoper neemt vervolgens contact met je op via e-mail en stuurt je alle gegevens die je nodig hebt om het verschuldigde bedrag over te maken. Zodra je betaling binnen is wordt verzonden op de eerstvolgende woensdag of zaterdag. Als je meerdere boeken wilt bestellen, moet je dus meermalen een formulier invullen, maar Boekwinkeltjes vult je gegevens een volgende keer voor je in als je dit hebt aangevinkt.
Verzending kun je combineren: aankopen uit Stephen King Fanclub winkel, Boekwinkeltjes of StephenKingFansBoekshop kunnen allemaal met elkaar mee. Lees hier de voorwaarden!

Zoeken:
Je kunt zoeken op boektitels, of bijvoorbeeld sorteren op laatst toegevoegde boeken.
De bijzonder goedkope boeken met een mankementje, DVD’s, poppetjes, pins en andere King gerelateerde zaken vind je op StephenKingFansBoekshop. Voor Tibetaans zilveren boekenleggers met een Stephen King thema klik je op de link, maak je keuze en mail de secretaris.

Is het boek er nog?
Zolang het boek in de lijst staat is het nog te koop, zodra het bestelformulier is ingevuld wordt het boek automatisch uit de lijst verwijderd (tenzij er meerdere exemplaren waren). 1x invullen per titel is dus voldoende! Als het boek niet wordt genoemd in de lijst, is het helaas ook niet voorradig. Een mailtje met een vraag is dan natuurlijk welkom.

Krijg ik korting als Stephen King fan?
Er is een standaard kortingsactie: 5 halen, 4 betalen. Altijd!
Je krijgt steeds het goedkoopste boek en/of DVD gratis. En dat betekent ook dat je bij 10 boeken aanschaffen dus maar 8 boeken betaald (of bij 8 boeken en 2 DVD’s zijn de goedkoopste 2 altijd gratis!
Wil je maar een boek, of twee? Natuurlijk kan dat ook! Maar dan is er geen kortingsactie meer.
Alleen de boeken en DVD’s zijn in de kortingsactie; er is geen marge op de andere artikelen voor een dergelijke actie.

Afhandeling:
Je krijgt van boekwinkeltjes een automatisch mailtje van boekwinkeltjes waarin aangegeven is dat je het boek hebt gekocht, zodra je het formulier hebt ingevuld. Een tijdje later (handmatig) krijg je een mailtje met een overzicht van je bestelling en gegevens om het verschuldigde bedrag over te maken. Natuurlijk worden meerdere boeken in 1 pakketje verzonden. Zodra je betaling binnen is wordt je bestelling verzonden op de eerstvolgende dinsdag of vrijdag/zaterdag. Daarna ontvang je per mail ook een factuur van je aanschaf uit de StephenKingFansBoekshop.

Verzendkosten & Tips | No claimer:
Klik hier voor meer informatie.

 

Follow by Email
YouTube