Sinds een tijdje is ook de voorzitter van de fanclub het winkeltje Discordia Boeken gestart, vooral omdat er vaak zulke hoge prijzen worden gevraagd voor een boek van Stephen King.
Er is een groot aantal Stephen King boeken op voorraad. Nederlandstalig, Engelstalig, vrijwel nieuw of gelezen en voor een eerlijke prijs.
De Stephen King Fanclub wordt natuurlijk gesponsord door Discordia Boeken! De donatie is 5% van de netto opbrengsten en van de verkopen op boekenmarkten gaat 10% naar de fanclub.

Bestellen bij Discordia Boeken
Dat is heel simpel: Ga naar Discordia Boeken, je ziet de lijst met boeken en als je klikt op de link Discordia Boeken, kom je in het bestelformulier terecht. Dat vul je helemaal in en als je dit verzend (ik bestel nu) wordt het artikel gelijk voor je gereserveerd en krijgt de verkoper alle gegevens die nodig zijn je bestelling af te handelen. Die neemt vervolgens contact met je op via e-mail en stuurt je alle gegevens die je nodig hebt om het verschuldigde bedrag over te maken. Zodra je betaling binnen is wordt verzonden op de eerstvolgende woensdag of zaterdag. Als je meerdere boeken wilt bestellen, moet je dus meermalen een formulier invullen, maar Boekwinkeltjes vult je gegevens een volgende keer voor je in als je dit hebt aangevinkt.

Zoeken:
Je kunt zoeken op boektitels, maar ook op naam van verkoper of sorteren op laatst toegevoegde boeken.

Is het boek er nog?

Zolang het boek in de lijst staat is het nog te koop, zodra het bestelformulier is ingevuld wordt het boek automatisch uit de lijst verwijderd (tenzij er meerdere exemplaren waren). 1x invullen per titel is dus voldoende! Als het boek niet wordt genoemd in de lijst, is het helaas ook niet voorradig. Een mailtje met een vraag is dan natuurlijk welkom.

Combineren met een bestelling bij Stephen King Fanclub bestelling?
In principe doen we dit niet, omdat de inhoud van de fanclubwinkel in een andere plaats staat dan de boeken van Discordia Boeken of bijvoorbeeld het Stephen King Fanswinkeltje. Maar de crew ziet elkaar ongeveer een keer per kwartaal, en dan is het mogelijk om een bestelling aan elkaar door te geven. Dus als je geen haast hebt…. informeer gerust.

Afhandeling:
Je krijgt van boekwinkeltjes een automatisch mailtje waarin aangegeven is dat je het boek hebt gekocht, zodra je het formulier hebt ingevuld. Een tijdje later (handmatig) krijg je van de verkoper een mailtje met een overzicht van je bestelling en gegevens om het verschuldigde bedrag over te maken. Natuurlijk worden meerdere boeken in één pakketje verzonden. Zodra je betaling binnen is wordt je bestelling verzonden op de eerstvolgende woensdag of zaterdag.
Discordia Boeken  verzend in principe  via DPD met track & trace.

Verzendkosten & Tips | No claimer:
Klik hier voor meer informatie.

Zelf Stephen King boeken en items aanbieden?
Maak een advertentie op bijvoorbeeld Marktplaats en plaats op de facebookpagina van de fanclub gerust een linkje naar je advertentie.
Vragen hierover? mail fanclub@stephenking.nl.
Advertenties die geen relatie hebben met Stephen King producten worden zonder vermelding verwijderd.

Follow by Email
YouTube