Fanclub in actie op een vergadering in 2017. Van links naar rechts: Jeroen, Peter, Danny, Chrissy en Mirjam.

Op 21 september 2002 kwam de nieuwe Stephen King.nl website voor het eerst online. Dat was toen het huidige bestuur de fanclub eerder dat jaar had overgenomen van drie personen die de fanclub in 1999 begonnen waren, maar deze geen vorm meer konden geven en de site en alle activiteiten non-actief waren gegaan.


Al direct werd besloten om geen contributie meer te rekenen, en alle informatie gratis toegankelijk te maken. De vaste crew is in al die jaren wel gewisseld, maar we zijn nog steeds een sterk team, mede dankzij vrijwilligers die meewerken aan Kings Things of aan een van de dagen die we organiseren. Inmiddels zijn we van Vereniging uitgebreid naar een Stichting.

Met opzet is deze fanclub altijd met een grotere groep mensen geweest: zo kunnen we elkaar opvangen als iemand uitvalt of geen tijd heeft, en zo kunnen we alle fans toch van informatie voorzien van het werk van Stephen King.

We doen dit via de website waarop alle informatie die wij weten, en ook aangereikt krijgen door bijvoorbeeld de uitgeverij van King, verwerkt wordt. Ook in het gratis online magazine Kings Things wordt nieuws (en veel meer ) aangeboden aan de ingeschreven fans. Daarnaast zijn we natuurlijk te vinden op Facebook. We zijn een actieve fanclub, die zelf ook van alles organiseert en we stellen ons hier graag aan je voor.

 

Follow by Email
YouTube