Er zijn genoeg fans die zelf een website maken over Stephen King, hun verzameling en met gemakkelijke overzichten. We zijn zelf ooit zo begonnen, en natuurlijk niet de enige. Vind je het leuk om websites van andere fans te bekijken? Dit zijn er een aantal. Weet je nog een goede website (Nederlandstalig) te vinden over Stephen King: mail de link dan naar fanclub@stephenking.nl, dan kijken we of de site hierbij genoemd kan worden.

Dutch Roland’s boekenverzameling

Elk King-boek in mijn bezit hebben, dat is het streven. En dat geldt dan voor zowel de Nederlandse uitgaven als de originele Amerikaanse. Verder uitermate geïnteresseerd in limited editions en dergelijke. Natuurlijk ontbreekt ook de merchandise niet. Dit alles vind je terug op mijn site.

De verzameling van FireJuggler

De Stephen King verzameling van Frans van Triest

Ik verzamel alle verschillende uitgaven van de Nederlandse King boeken, verhalenbundels, verzamelbundels, comics en magazines met daarin een verhaal of artikel van/over Stephen King. Daarnaast verzamel ik ook US-Engelse hardcovers, minimaal 1 boek per titel.

De verzameling van Roog

Overzicht van alle boeken in m’n verzameling, die voornamelijk bestaat uit series. Het hoofddoel is echter The Dark Tower, waarbij ik zo’n beetje alle verschillende uitgaves verzamel, die er wereldwijd van zijn uitgebracht.

 

Follow by Email
YouTube