Hieronder vind je foto’s van fans met hun verzameling, of foto’s van de verzameling waar men reuze trots op is…
Klik op de foto voor een groter exemplaar.
Wil je ook een foto insturen? fanclub@stephenking.nl ontvangt ze graag!
(NB: we plaatsen geen losse foto’s van personen, alleen van de verzameling met de persoon ervoor, maar je hoeft er niet perse zelf op te staan als je dat niet wilt).

Harald Fluks is blij met zijn nieuwe boekenplanken in zijn slaapkamer voor zijn King verzameling. Hij is nog niet uitgespaard, dus we denken dat er nog wel een plankje bijkomt!

Hier kan jouw verzameling staan!

Stuur een foto naar fanclub@stephenking.nl onder vermelding van ‘foto verzameling’.

Hier links de verzameling van Kurt de Smet uit België. Hij koopt en vraagt voor zijn verjaardag de Nederlandstalige en Engelstalige boeken van King, maar ook van zijn zoon Joe Hill. Ellie is heel trots op haar 100 boeken van Stephen King (en terecht!)
Dit is de  kast van Pascal Geutjes. Niet echt een boekenkast schrijft hij, maar wat geeft dat? Mahalia heeft de Nederlandse boeken compleet (niet alles paste op de foto helaas) en is nu al een tijdje bezig om ook alle Engelse King boeken te verzamelen.

En ze heeft ook een gesigneerde King kunnen bemachtigen!

Laat je niet afschrikken door de bijzonder imposante collectie van Mike H, die je zowel hierboven als hieronder ziet. Hier is iedereen jaloers op, op zo’n mooie uitstalling!
Albert Hakens uit Kerkrade heeft deze 2 Billy’s volgestopt met 276 boeken, 77 dvd’s (ook series) en 4 VHS-banden (voor de heb). Helaas mogen ze nog niet naar de kamer verhuizen… maar wie weet… ooit… Pitou heeft intussen (anno 2019) gewoon door gespaard en stuurde een update van zijn verzameling.Alle Nederlandse titels (118)

Alle vertaalde titels uit verschillende landen van alle continenten (77) Limited collectibles (63) waarvan 13 gesigneerd.

Die Mike heeft echt heel veel!
 
Deze compilatiefoto ontvingen we van John Bergwerf. Het meest trots is John op zijn Carrie beeldjes, die eind vorig jaar verschenen. Ze zijn prachtig! De beeldjes zijn in Nederland helaas niet verkrijgbaar. Dennis mailde ons foto met een gedeelte van zijn verzameling. Omdat buiten de boeken en films om niet zo veel te koop is aldus Dennis en Angela, hebben zij zelf een doek laten maken naar eigen ontwerp. Anny B mailde ons vanuit haar secret window en gunt ons een blik op haar Stephen King verzameling met boeken en films. Van haar honderden boeken koestert zij dit gedeelte toch het meest. En uitpuilende kasten vol Stephen King is wat wij het liefste zien natuurlijk 😉 Dit is Ad Oonincx met zijn Stephen King verzameling. Ad stuurde zijn foto naar ons op n.a.v. Lucky Quarter van december 2504. Hij is nog op zoek naar andere Stephen King fans in de buurt van Roosendaal. Iedereen spaart wel zo’n beetje de King boeken, die heb ik natuurlijk ook, maar voor de foto heb ik gekozen voor alleen maar films die ik in mijn collectie heb,” zegt Marijn Raaijmakers. “Tis best gelukt dacht ik zo…”
Diane v. N. stuurde ons deze foto’s met haar interessante verzameling boeken en films voor haar deelname aan Luckey Quarter (april 2505). Diane v. N. heeft een reclamebanner voor poema pockets die zij met vriendelijk vragen ooit eens buitmaakte bij een V&D en waar wij allemaal zeer jaloers op zijn! Dit is Pitou Spruijt die zeer trots is op zijn verzameling. “Op de ene foto mijn “King boekenkast”. Hierin staan alle Nederlandse uitgaves, audio cd en cassette, boeken over de schrijver en buitenlandse uitgaves. Op de andere foto 4 items waar ik zeer trots op ben namelijk een gesigneerde brief van hem (toen hij het nog wel deed), een Japanse versie van Carrie, de eerdere uitgave van Het tweede gezicht en een speciale uitgave van Umney´s last case. Dit is Jacqueline Rijsdijk met haar 48 boeken, en wel 45 films. Aan de hoezen zie je wel dat sommige hoezen kopiën zijn, maar ik heb ze en daar gaat het voor mij wel om. Aan de andere fanfoto’s te zien heb ik niet de grootste verzameling, maar ik ben er wel erg trots op.
Dit is Tim die van een kunstenares een schilderij met als onderwerp Stephen King in ontvangst mag nemen. De kunstenares is Wendy Vlaar: te bereiken op 06-54918646 voor interesse en opdrachten. Tim met zijn verzameling Mark van Mierlo showt zijn collectie. Dit is Sebastiaan met zijn verzameling. “Een beetje passen en meten maar het past er dan uiteindelijk toch op.” Indrukwekkend mag wel gezegd worden… Dit is Mimmetje, oftewel Mirjam uit Hoogeveen voor haar trofeeënkast. Zij struint alle mogelijke veilingen en markten af met een enorme hutkoffer die zij achter zich aan sleurt, op zoek naar boeken voor haar verzameling.
Dit is Gea, die gelijk van de gelegenheid gebruik maakt om ook een fanclubtas (zie aanbiedingen te koop) te showen. Ze heeft nog veel meer boeken en films maar dat paste niet op de foto… Dit is Esther met haar verzameling. Ze heeft heel veel Engels en Nederlandse uitgaven, en spaart alle uitgaven! Maatje, haar kat, bewaakt de verzameling… durf er maar ’s aan te komen! Ewald is ook trots op zijn kast voor Stephen King boeken.  Merchandise bij Lisey’s Story. Danny met zijn verzameling.
 
Chrissy in 2003 met haar verzameling, hiernaast een paar jaar later. Chrissy heeft omdat ze alle ISBN boek wil hebben nog veel meer boeken, maar dat past niet allemaal in de kast. Jan zit altijd met zijn hoofd tussen de boeken… Het eerste dat Joep inrichte in zijn nieuwe huis in Australie, was zijn kast met Stephen King boeken Joyce stalde haar verzameling uit op de trap.

Hier kan jouw verzameling staan!

Stuur een foto naar fanclub@stephenking.nl onder vermelding van ‘foto verzameling’.

Deze fan (naam zijn we kwijt) showt haar boekenkast. Daar past nog wel een kastje naast als deze vol zit… Roemeense verzameling King boeken.
Iemand is de gelukkige bezitter van een gesigneerde Salem’s Lot! King boeken met een dromenvanger  We weten niet meer van wie deze DVD verzameling is, maar de kast met boeken van deze persoon staat hiernaast.  Een goed begin!  De boekenplanken van Sylvia Brackenhoff
Mooie volle kasten… daar houden wij van! We weten geen naam van deze fan, maar ze mag trots zijn op haar kast!  detail van een beeldje van HET.  Christine, de plymouth fury  Dat begint er al mooi uit te zien!
Van wie is deze prachtige kast ook al weer?  Yvonne Krayo heeft ook een kast vol  Van wie is deze verzameling?  ’t schiet al heel op!  Shining tatoo
 
De boekenkasten van Thijs Korving staan ook lekker vol! – ook de 2 foto’s hiernaast Thijs is trots op zijn The Stand en Beproevingen.  Dit is de kast van Tina  en de kast van Arie Bruinsma.

 

Follow by Email
YouTube