Kings Things 2021

Schrijf je hier in, GRATIS! Om Kings Things te openen, klik je op de link boven de omslagfoto.
De archiefmap van 2020 is nu wachtwoord vrij. Wil je Kings Things blijven lezen, schrijf je dan in!

Op zoek naar welke boeken en films we recenseerden?

De PDF is uit te printen per pagina op A4 en heeft veel leesgemak.
Hiervoor heb je wel het (ook al gratis) te downloaden Adobe Reader nodig!

maand
omschrijving
aantal inschrijvingen
Kings Things
Facebook
Mei 2021

In deze Kings Things hebben we weer een nieuwe prijsvraag en je kunt het nieuwste boek van Thomas Olde Heuvelt ‘Orakel’ winnen. En voor de Kings Things lezers is er nu ook eens ‘een doos van Herman’ te winnen. Deze maand lees je weer het laatste nieuws, en is er na lange tijd weer eens een bijdrage voor Luckey Quarter binnengevallen. Als je die rubriek leuk vindt: op de pagina vind je een link naar hoe je ook kunt meedoen!
Verder zijn er weer artikelen vertaald en kun je dit keer lezen over de nieuwe Donkere Toren verfilming en over elk Stephen King personage dat in meerdere boeken voorkomt. Ook lees je over waarom het einde van de directorscut van de film 1408 niet logisch is. In de collectables is dit keer het boek From a Buick 8 aan bod en zijn er weer boek- en filmrecensies te lezen.
En heb je al gehoor gegeven aan de oproep om een foto op te sturen met je favoriete boek die gebruikt gaat worden voor iets heel unieks voor ons 19-jarig bestaan? Zo niet, dan is nu je aller-aller-aller-aller-aller laatste kans…! Doe het nu gelijk!
2112
2749
April 2021
We hebben wat nieuws over het volgende boek, Billy Summers, dat in augustus verschijnt, en we roepen fans graag op om vooral een foto in te sturen met je favoriete boek. Doe het snel, want we willen deze gebruiken voor iets unieks waarmee we al zijn begonnen en dat we in september, als we ons 19-jarig bestaan vieren, aan jullie zullen kunnen presenteren.

In deze Kings Things vind je 85 huiveringwekkende feiten over Stephen King… Wist je bijvoorbeeld dat hij zelf in Boulder, Colorado gewoond heeft? En dat hij zich liet inspireren door aangereden dieren? Verder natuurlijk het laatste nieuws, lees je wat King zelf vertelde over Later en Billy Summers, en gaat Stephen King Collectibles deze maand over Dolores Claiborne. Er is natuurlijk weer een nieuwe prijsvraag, een boekrecensie en je leest alles over de King films en tv-series die we nog kunnen verwachten. Kortom: best weer een dikkerdje deze keer.

2109
2737
Maart 2021 Deze keer maken we de winnaars bekend van het boek Bron/Ziel van Nico de Braeckeleer, en is er natuurlijk ook weer een nieuwe prijsvraag. Ook de recensies van boeken en films die we keken zijn weer van de partij, en we hebben weer eens een recensie van een Dollarbaby voor je! We vertaalden een interview met Donkere Toren scenarioschrijver Akiva Goldsman voor je, en in The Collectibles staat het Donkere Toren boek The Waste Lands centraal. Ook kun je lezen wat ‘Signed & Dated’ van schrijver Bev Vincent inhoudt. Uiteraard lees je ook weer het laatste nieuws.
2105
2726
Zombie in de Supermarkt
Speciaal voor Valentijnsdag schreef Jack Lance een verhaal voor de Stephen King fans! Wij zijn er reuze trots op, en wensen je heel veel leesplezier met ZOMBIE IN DE SUPERMARKT!
2103
2724
februari 2021
In deze Kings Things hebben we heel wat nieuws te melden, en natuurlijk lazen wij in onze vakanties lekker door in de recensieboeken. Bovendien maken we bekend wie de boeken wint van Marina Theunissen en hebben we alweer een nieuwe boekenactie! Er zijn weer nieuwe vertaalde artikelen: ‘Waarom 2020 te donker was om een Stephen King-verhaal te zijn’ en is er een interview met Stephen King en Richard Chizmar. Ook lees je meer over de echte plaats waarop het Derry uit het boek HET is gebaseerd. In de collectables is dit keer het boek Bag of Bones aan bod, en we hebben weer  een nieuwe prijsvraag.
En we kondigen ‘m vast aan… tromgeroffel… Jack Lance schreef voor ons een speciaal spannend verhaal voor Valentijnsdag… dus op 14 februari krijg je in elk geval een tof cadeautje in je mailbox!
2118
2714
dec 2020 /
jan 2021

Het is alweer tijd voor de laatste Kings Things van 2020, en dus lees je onze wensen voor het nieuwe jaar in deze Kings Things. En natuurlijk ook het laatste nieuws, boek– en filmrecensies,  en dit keer kun je boeken winnen van Marina Theunissen. Verder staan de collectibles The Talisman en Black House in de schijnwerpers en lees je meer over het maken van de art voor het boek Revival. Ook is er een interview waarin wordt uitgelegd waarom twee verhalen van Stephen King uit de verfilming van Creepshow seizoen 2 zijn gehaald… En we hebben dit keer een mOEilijke prijsvraag in de aanbieding.
2108
2689

 

Follow by Email
YouTube