We zijn er reuze trots op: Jack Lance schreef speciaal voor de Stephen King fans een fantastisch verhaal voor Valentijnsdag:
Zombie in de Supermarkt.

Vanaf Valentijnsdag was het verhaal een tijd lang gratis te downloaden.
Nu voor 2,49

Je kunt Jack kennen van onze fanclubdagen, of de kraam naast de onze op de Deventer Boekenmarkt. Het is een tijdje stil geweest rondom Jack, maar dit jaar komt er toch echt een gloednieuwe thriller van hem uit, en zelfs nog meer! Hou de aanloop daar naartoe in de gaten via zijn website of FB pagina!

Jack introduceert het verhaal zelf in deze email, maar wij vertellen je alvast dat je heerlijk op het verkeerde been wordt gezet. Zombie in de Supermarkt heeft een spannende en onverwachte twist, en ook het einde is zeker niet wat je verwacht. Dit moet je dus echt lezen!
Mocht je het boekje liever van papier lezen, dan is dit ook mogelijk. Er is een zeer gelimiteerde druk gemaakt en die is zolang de voorraad strekt, hier te koop (7,50 incl verzendkosten binnen NL).
En als je de smaak te pakken hebt; daar staan ook nog meer te downloaden verhalen (E-pubs)! Zombie in de supermarkt en meer Jack Lance verhalen

We wensen je heel erg veel plezier met:
Zombie in de Supermarkt!
De Stephen King Fanclub crew

 

Beste liefhebbers van Stephen King,

Enkele jaren geleden woonde ik nog in het dorpje Well (Noord-Limburg). Op een dag moest ik ergens heen. Ik stapte in mijn auto en reed langs de bushalte. Die bushalte ligt nou eenmaal om de hoek en je rijdt er eigenlijk altijd langs.  Alleen keek ik die dag toevallig opzij en zag bij de halte een meisje. Ze stond gewoon te wachten op de volgende bus.

Een zombie
, dacht ik.  Zij is een zombie.
Ik reed verder en vroeg me af hoe en waarom dat nou weer in mijn hoofd was gekomen. Misschien vanwege de lage stand van de zon, op dat uur van de dag en in die tijd van het jaar (als je het echt wil weten: ik weet gewoon niet meer hoe laat het was die dag en welk jaargetijde). Maar ik herinner me tot de dag van vandaag wel dat een schittering van de zon op het gezicht van dat meisje bij de bushalte had gelegen, waardoor dat gezicht op een of andere manier leek te  rimpelen, en bij mij de illusie werd gewekt dat met het gezicht iets niet klopte.

Lange inleiding om tot het punt te komen dat ik  Zombie bij de Bushalte  meteen een stoere titel vond voor een verhaal.  Maar… wat  voor een verhaal dan?

Later, weer thuis, ging ik aan de slag met wat probeersels. Nog vrij snel ook kwam er wat van terecht, alleen veranderde de bushalte in een supermarkt. Dat heeft er denk ik mee te maken dat in Well vlakbij de bushalte ook een supermarkt ligt. Tenminste, tot die gesloten werd omdat het maar een klein dorp is en de supermarkt de concurrentie niet aan kon met de Jumbo’s en de Aldi’s in de omliggende, wat grotere, dorpen en steden. Die supermarkt bij ons in het dorp stond dus leeg en dat vond ik ook wel een intrigerend dingetje.
Als je me na het lezen van dit verhaal gaat vragen naar de rode broek, dan moet ik je daarop het antwoord schuldig blijven. Ik heb geen idee waar die vandaan is gekomen.

Goed, ik schreef dus een eerste versie en liet het daarna heel lang liggen.
Op een gegeven moment had het zo lang in de spreekwoordelijke koelkast gelegen dat ik geen idee meer had hoe het verhaal ook alweer ging. Toen ik uiteindelijk begon met de revisie was het alsof ik het verhaal voor het eerst zat te lezen. Eerlijk, ik wilde tijdens het lezen telkens weten hoe het verder ging. Bovendien vond ik het erg grappig.
Verder… ja, ik geef toe dat ik me soms ook heb afgevraagd wat er niet allemaal door mijn hoofd was gegaan, terwijl ik  dit  op papier had gezet.

Hoe dan ook heb ik zelden met zoveel plezier geschaafd aan een verhaal.
Toen kreeg ik het idee om het jullie, lezers van Stephen King, aan te bieden. En wel op deze dag, want het leek me een valentijnsverhaal, ook al slaat het dan andere dan de gebruikelijke richtingen in.
Met dank aan de crew van de Stephen King fanclub, die er ook zo over denken!

Als je al eens een boek van mij hebt gelezen, zeg ik ten eerste: dank je wel daarvoor. Je hebt een hele poos weinig van mij gehoord. Daar zit niets bijzonders achter. Als je gaat trouwen, vader wordt van twee bloedjes van kinderen, een nieuw huis gaat bouwen en dat allemaal naast je gewone werk, blijft er minder tijd over voor andere zaken.
De zin om te schrijven ben ik nooit kwijtgeraakt. En de coronacrisis is heel vervelend, maar voor mij wel een stimulans er maar het beste van te maken en dus de pen weer op te pakken.
Als alles goed gaat en volgens plan, komt eind van dit jaar eindelijk weer een nieuwe thriller van mij uit. En als alles ook daarna goed blijft gaan, is het zelfs de bedoeling om de komende jaren elk jaar met een nieuwe thriller te komen en bovendien met nog meer kortere verhalen. Zoals deze, over de zombie in de supermarkt.

Als je nog nooit een boek van mij hebt gelezen, zeg ik: vooral gaan doen! En ik hoop dat je plezier beleeft aan dit verhaal?!

Blijf allemaal gezond en laten we duimen dat alle dingen die het leven tot begin vorig jaar zoveel kleur, geur en smaak gaven, die vanzelfsprekend waren, snel weer mogelijk zijn.

Jack Lance

 

 

Follow by Email
YouTube