download hier de verzamellijst Stephen King boeken

download hier de lijst met korte verhalen in King verzamelbundels

Hierboven vind je de lijst met alle boekuitgaven in Nederland die wij kennen. Het opent in Excel, en je kunt het bewerken zodat je kunt aankruisen welke boeken je al hebt, of juist nog mist. Handig om lijstjes te maken dus!
Ook is er een lijst met korte verhalen van King, die in verhalenbundels met alleen verhalen van King voorkomen.

Bij elke nieuwe uitgave werken we de lijst weer bij.
Als je ons kunt helpen met eventuele ontbrekende of foutieve gegevens, dan graag een mailtje naar onze webmaster.

Let op!
Voor hen die wat minder bekend zijn met Excel; we hebben 2 tabbladen gebruikt.
ALLE ISBN bevat echt alle uitgaven tot nu toe, dus een erg uitgebreide lijst. Als je liever een lijst wilt hebben met alleen de titels, dan klik je op ALLE TITELS.

 

Voor de covers verwijzen we je graag naar de desbetreffende boekenpagina’s of de Alle NL covers. Als je wilt weten hoe een boek eruitziet zonder het omslag eromheen; deze zijn te zien op de boekpagina, bij ‘informatie over deze uitgaven’.

M.b.t. de zwarte pockets en boeken zoals het Rak en de Schnabbel: op de cover staat een L van luiting of een poema en uitgeverij Luitingh staat ook op de achterflap, maar als je binnenin de pocket kijkt bij de pagina waar het ISBN nummer staat, staat daar VEEN. Die boeken zijn bij ons gekenmerkt als zijnde van uitgever Veen.

E-books, boeken met alleen een inleiding van King, of een regeltje waarin hij een bepaald boek aanraadt zijn niet in deze lijsten opgenomen.

Follow by Email
YouTube