De fanclub werkt samen met de streamingsdienst

Behalve dat Horrify en de Stephen King Fanclub linkjes uitwisselen op de websites (wij zetten ze bijv. op de filmpagina van films die zij beschikbaar hebben) en elkaar noemen in de mailinglists (die van Horrify bereikt zo’n 10.000 mensen — en dat levert hopelijk dus ook wat Stephen King Fans die ons bestaan op de een of andere manier nog gemist hebben…) heeft Horrify ook een toffe actie voor Stephen King Fans!
Johan de Joode, baas bij Horrify, schrijft ook een rubriek in onze Kings Things!

KIJK 30 DAGEN LANG GRATIS!
Kies het abonnement dat bij je past en kijk onbeperkt Horror.
Horrify brengt pas kosten in rekening na je 30 dagen gratis proefperiode.
Geen verplichtingen, ieder moment opzegbaar.

Wat moet je doen?

  • Vul dit mailformulier in
  • Geef de gevraagde informatie en zet in het onderwerp: 30 dagen gratis via Stephen King Fanclub.
  • Vermeld in het bericht dat je reageert via de Stephen King Fanclub, en je graag wil registreren.
  • Je krijgt dan een voucher/nummer toegestuurd dat recht geeft op die korting, en met die code ga je dan pas registreren.

Horror kent ontelbaar veel sub-genres. Horrify brengt zoveel mogelijk films en series van over de hele wereld samen: “We willen onze kijkers verrassen met topfilms, cult classics, verborgen parels en absolute primeurs. Zo hebben we iets voor elke horror-fan. Met onze eigen filmtip, de Horrify Film Guide, praten we je snel bij over films die je echt moet zien. Verder komen we graag met je in contact. Natuurlijk via social media als Facebook en Instagram, maar ook tijdens evenementen en festivals. Ons doel: de beste, naarste en engste horror te bieden voor de echte horror-liefhebber!

Behalve op Horrify.nl kun je Horrify ook vinden op Facebook en we gaan ook leuke acties samen doen: niet alleen met films maar ook met het weggeven van boeken bijvoorbeeld. We houden je via Kings Things en op onze Facebookpagina uiteraard op de hoogte!

Follow by Email
YouTube