Jouw Overlevingsaantekeningen

Er is maar één Stephen King, maar toch zijn er meer spannende verhalen op de wereld.

schrijven2Denk jij ons te kunnen verblijden met jouw verhaal?
Zo nu en dan komt er één in onze mailbox binnenvallen: een dappere ziel die zijn of haar verhaal instuurt voor plaatsing in de Kings Things. We hebben al wel eerder verhalen geplaatst en wellicht heb je die verhalen toen ook gelezen. De Fanclub houdt wel van een spannend verhaal, vooral als het even rustig is tussen de boeken van onze meesterverteller in, maar ja, er is een ‘maar’. Als je erover denkt om een verhaal in te sturen en jezelf te onderwerpen aan de kritische blik van onze redactie, lees dan even onderstaande voorwaarden.

Wij houden van spanning.
Let op je genre: het liefst zien we een goede thriller of een leuk horrorverhaal. Het belangrijkste is dat onze lezers erdoor geboeid zullen worden.schrijven

Kort, maar krachtig.
Voor ieder verhaal dat wordt ingestuurd geldt een maximum van 3.500 – 4.000 woorden.

Let op spel- en stijlfouten.
Een verhaal is geschreven in fatsoenlijk Nederlands.

Eeuwige roem en glorie.
Jij kiest ervoor om je verhaal in te sturen. Je krijgt er eeuwige roem en glorie voor terug, maar daar zal het ook bij blijven: we geven geen vergoeding, in welke vorm dan ook.

Tips nodig?
Wij zijn geen uitgeverij, we zijn er niet op uit om Nieuw Talent op schrijfgebied te vinden. Als je graag tips krijgt voor verbeteringen, zet je verhaal dan op een forum of stuur het naar een blad dat wel adviezen geeft. In eerste instantie zullen wij alleen aangeven of we je verhaal wel of niet zullen plaatsen.

Ben je ervan overtuigd dat wij en de circa 2500 inschrijvers op deze nieuwsbrief jouw verhaal willen lezen?
Dan nog even dit:

  • Stuur je verhaal naar fanclub@stephenking.nl, met als onderwerp: Overlevingsaantekeningen.
    Verhalen die niet op dit e-mailadres binnenkomen, of die een ander onderwerp hebben, worden niet in behandeling genomen.
  • Verhalen worden aangeleverd als Word-document.
  • In je begeleidende mail staat jouw naam, de titel van je verhaal en, mocht je dat op prijs stellen, een pseudoniem. Zet er dan wel duidelijk bij onder welke naam je het verhaal gepubliceerd wilt zien. Het gaat om het verhaal, niet om de verteller: hou je mail dus kort.
  • Een link naar je eigen website is eventueel mogelijk, maar stuur geen foto’s of andere bestanden mee. Hou het op je verhaal en je gegevens, meer niet.
  • Je verhaal kan door ons worden voorzien van een illustratie.
  • Bij plaatsing van een verhaal worden alleen wijzigingen aangebracht in overleg met de auteur.
  • Het hoeft niet perse een nog niet eerder gepubliceerd verhaal te zijn: en het maakt ons niet uit of je het eerder instuurde voor een andere wedstrijd.

En tot slot: De redactie behoudt zich het recht voor om, zonder opgaaf van reden, een verhaal te
weigeren. Je gaat hiermee akkoord als je een verhaal instuurt.

 

Follow by Email
YouTube