Dit boek wordt verwacht op 23 november 2018, in de plaats van het eerder aangekondigde Elevation. House of Books besloot om eerst Gwendy’s Button Box uit te brengen. Het boek verscheen in 2017 al in het Engels.

Plot – tot nu toe bekend:

Met zijn 176 pagina’s is het geen heel dik boek. Het gaat over een het kleine plaatsje Castle Rock in Maine. Het heft al heel at vreemde dingen gezien, en vreemde bezoeken gehad, maar er is een verhaal dat nog niet eerder werd verteld. Tot nu dan…

Er zijn drie manieren om bij het uitzichtpunt in het plaatsje Castle Rock te komen: Route 117, Pleasant Road en de zogenaamde Suicide Stairs. In de zomer van 1974 neemt de 12-jarige Gwendy Peterson elke dag de trap, die stevig verankerd zit met bouten in de bergwand. Als Gwendy op een dag boven aan de trap op adem staat te komen, wordt ze aangesproken door een vreemdeling. Op een bankje in de schaduw zit een man met een zwarte broek aan, een zwarte overjas en een wit overhemd. Op zijn hoofd heeft hij een zwart hoedje. Er zullen dagen komen dat Gwendy nachtmerries heeft over dat hoedje.

Dit verhaal, dat zich weer eens afspeelt in Castle Rock, schreef Stephen King samen met Richard Chizmar, de prijswinnende auteur van ‘A Long December’ dat wereldwijd is uitgebracht.

Originele titel: Gwendy’s Button Box
Auteur(s): Stephen King en Richard Chizmar
Jaartal eerste uitgave: 2018 november
Uitgebracht in Nederland als: hardcover met omslag
Verhalenbundel: Nee
Binnenschrift: ‘onbekend’
Nominatie(s): Nee
Verfilmd: Nee


Het boek/verhaal is uitgegeven met de volgende covers:
(Klik op de afbeeldingen voor de volledige cover)

9789044354980
House of Books
Hardcover
2018 – ntv


Informatie over diverse uitgaven:


Het begin van het verhaal gaat als volgt:
Titel of inleiding


Overige informatie:

Nominaties:

Verfilmd: