Kings Things 2022

Schrijf je hier in, GRATIS! Om de Kings Things pdf te openen, klik je op de link boven de omslagfoto.

De archiefmap van 2022 heeft een wachtwoord, zodat we kunnen zien hoeveel fans met ons meele(z)(v)en.
Wil je Kings Things blijven lezen, schrijf je dan dus even in! Wil je het wachtwoord wat eerder ontvangen dan de eerstvolgende Kings Things verschijnt, mail dan het adres waarmee je bent ingeschreven naar onze secretaris!

Op zoek naar welke boeken en films we recenseerden?

De PDF is uit te printen per pagina op A4 en heeft veel leesgemak.
Hiervoor heb je wel het (ook al gratis) te downloaden Adobe Reader nodig!

maand
omschrijving
aantal inschrijvingen
 
Kings Things
Facebook
mei 2022
De eerste boekenmarkt is inmiddels weer achter de rug en was vast reuze gezellig: Wageningen bedankt!
We staan nog op meer boekenmarkten dit jaar, wellicht wel bij jou in de buurt?! In deze Kings Things de laatste informatie.
Behalve het laatste nieuws en onze boek- en filmrecensies lezen, kun je natuurlijk ook weer meedoen met een nieuwe prijsvraag om kans te maken een leuk boek te winnen. Verder kan je lezen wat nuchter zijn en het geloof voor Stephen King betekent en lees je dat er in meer verhalen naar Pennywise verwezen wordt.
2255 2828
Extra april
Kings Things extra over de boekenmarkten!

 

April 2022

In deze Kings Things lees je meer over de boekenmarkten waar we weer zijn ingeschreven om met onze kraam te staan! Natuurlijk hebben we weer het nodige nieuws: we weten al van TWEE nieuwe Kingboeken inmiddels en vertellen je daar wat meer over. Er is natuurlijk ook weer een nieuwe prijsvraag en je leest onze boek– en filmrecensies. Daarnaast hebben we artikelen over waarom Razernij niet meer gedrukt wordt.
En heb je het gezien? We zijn bijna bij de 2250 fans die ingeschreven zijn op Kings Things. Je bent dus in goed gezelschap als Kings Things lezer!

2246 2820
Maart 2022

In deze Kings Things maken we de winnaars bekend van Nico de Braeckeleers’ Bron—deel 2 HART. We hebben lekker veel boekrecensies voor je in de aanbieding.
En natuurlijk is er weer een nieuwe prijsvraag om mee te doen!
Verder zal JJ Abrams weer een Stephen King-film gaan regisseren en er is een vertaald artikel over de (problematische) eindes van King’s verhalen.

2236 2814
Februari 2022

Een nieuw jaar, een nieuw begin! De eerste nieuwe King voor 2022 is alvast aangekondigd! Kings Things is alweer bezig met de 19-e jaargang, en we gaan alweer lekker! In deze Kings Things kun je bijvoorbeeld een exemplaar winnen van de nieuwste uitgave van Young-adult schrijver Nico de Braeckeleer: Bron — deel 2 HART. Verder het laatste nieuws en de nodige boek– en filmrecensies. Heb je kennis van comics, doe dan zeker mee aan de prijsvraag (mag natuurlijk ook zonder kennis). Ook hebben we een paar vertaalde artikelen. Zo kan je lezen over de 10 beste non horror Stephen King personages, Kings meest ondergewaardeerde film en welke 10 verfilmingen er hopelijk binnenkort verschijnen.
Ook vonden we nog wat nieuwe, niet aangekondigde uitgaven in januari, dus die staan ook opgenomen in de ‘Wordt Verwacht’ rubriek.

 

2225 2804
December 2021
Januari 2022
De laatste Kings Things van 2021: voor de maand december/januari, dus het is een lekkere dikkerd waarmee we je een tijdje hopen ‘zoet’ te houden (altijd goed voor als de goedheiligman nog langskomt)…
Behalve het laatste nieuws en de vaste rubrieken hebben we dit keer TWEE verhalen: een van Leo van Damme en een nog nooit eerder gepubliceerd verhaal van Jack Lance. Je kunt meedoen aan een schrijfwedstrijd, en leest onze wensen voor 2022.
Kortom, weer teveel om op te noemen! De 2021 map is inmiddels vrij van een wachtwoord, dus deze Kings Things is voor iedereen te lezen. Vind je het leuk en wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in (geheel gratis en voor niets) via  want eind januari bij de nieuwe editie gaat er weer een wachtwoord op.
En over inschrijven gesproken: heb jij al doorgegeven of je interesse hebt in de heruitgave van de fanclub met de Stephen King verhalen Laurie en De Muziekkamer? Doe dit dan snel (t/m 30 november) via deze link

 

2204 2798

 

Follow by Email
YouTube