‘Ik voel me niet op mijn gemak in een vliegtuig. Ik herinner me dat ik tijdens een trans-Atlantische vlucht, toen we pas op de helft waren, eens dacht: Wat zou er gebeuren als nu iemand zei: ‘Mag ik een kussen?’ en als op het moment dat de stewardess de klep van zo’n kastje opende, er allemaal ratten uit zouden komen, en naar haar gezicht zouden springen, en wat als ze dan begon te schreeuwen omdat die ratten haar neus afbeten.’

Stephen King is een van de meest succesvolle auteurs ter wereld. Miljoenen fans worden telkens weer meegesleept door zijn huiveringwekkende romans en kennen de hoofdpersonen uit onder andere Carrie, De gloed, Misery en De duistere kant alsof het hun buren zijn.
Maar wie kent Stephen King, de geniale schepper van al deze vaak zo herkenbare mensen en hun levensechte, maar gelukkig niet altijd herkenbare nachtmerries?
In KING over KING wordt meer dan een tip van de sluier opgelicht. Dit is het eerste boek met diepte-interviews met Stephen King, door de jaren heen verzameld.
Onderhoudend, open en vaak geestig praat de meester zelf over zijn leven en werk, de mensen en gebeurtenissen die hem hebben beïnvloed, zijn angsten en voorkeuren.

KING over KING – geen fan mag het missen!

Originele titel: Bare Bones
Auteur(s): Tim Underwood, Chuck Miller
Jaartal eerste uitgave: 1990
Uitgebracht in Nederland als: Paperback
Verhalenbundel: Nee
Binnenschrift: Nee
Nominatie(s): Nee
Verfilmd: Nee


Het boek/verhaal is uitgegeven met de volgende covers:
(Klik op de afbeeldingen voor de volledige cover)

90-245-1800-8
Paperback
Luitingh
1e druk – 1990

Informatie over diverse uitgaven:

Overige informatie

 

Follow by Email
YouTube