Foto’s van de dag onderaan

Allereerst mochten we voor deze dag een hele speciale editie laten maken van De Ontvoering. Wij maakten een uitvoering waarop ook de binnenzijde van de kaft van de standaard paperback uitgave is bedrukt en waarop wij eigen tekst mochten plaatsen t.b.v. ons 5-jarig bestaan.
Het is een gelimiteerde (200 stuks), genummerde uitgave die helemaal is uitverkocht. Omdat Luitingh alle extra kosten hiervoor sponsorde (YEAH!) konden we gewoon de standaardprijs (15.95 euro) rekenen, maar krijg je wel iets heel speciaals! In Kings Things oktober 2007 meer hierover.

Op deze fanclubdag vertoonden verder zo’n 12 Dollarbaby filmpjes, was er een quiz met fans en de aanwezige auteurs met als hoofdprijs een bon van 50 euro voor de fan. Er was een Q&A met de auteurs en drie loterijen, waarin ook het manuscript van Blaze (Ontvoering)  te winnen was.

En deze gasten waren er: SF Terra, Engelstalige boeken geregeld via boekhandel Haasbeek uit Alphen aan de Rijn, Movie Max,  Jack Lance, Thomas Olde Heuvelt, JemieMedia, Drakenland, Boekwinkeltjes.nl, Alex de Jong, Anko van der Woude, Theo Barkel, Rianne Lampers en het schrijversduo Sjoerd de Boer en Frank van der Meijden. We mochten 5×2 tickets voor het theaterstuk Misery weggeven van Kik Productions. We waren voor een vriendenprijs te gast in de vergaderruimte van Far East Culinair City, die ook voor een heerlijke lunch zorgde.

 

Follow by Email
YouTube