Een vervolg op Creepshow 2 met een raamvertelling van vijf griezelverhalen.

Alice: Alice is een vervelende tiener. Haar vader gebruikt een speciale afstandbediening, waardoor Alice naar andere dimensies wordt getransporteerd. Als ze terugkomt, verandert ze in een konijn en is haar familie haar vergeten.

The Radio: Beveiliger Jerry koopt een radio die tegen hem praat en hem opdraagt 300.000 dollar te stelen en een paar kruimeldieven te vermoorden. Maar wanneer de radio wordt vernietigd wacht hem een onaangename verrassing.

Callgirl: Rachel is een callgirl, en ook een seriemoordenares. Tijdens de seks vermoordt ze Victor, maar dan blijkt hij een vreemde tiener te zijn.

The Professor’s Wife: Professor Dayton nodigt twee studenten uit om kennis te maken met zijn verloofde. Charles en John denken echter dat Kathy een robot is, en ze besluiten haar te demonteren.

Haunted Dog: Een medewerker van de voedselbank laat een hotdog op straat vallen en geeft deze vervolgens aan een dakloze. Wanneer de dakloze door het eten van de hotdog overlijdt, wordt de medewerker opgejaagd door de geest van de dakloze.

Jaartal: 2006
Regisseur: Ana Clavell & James Glenn Dudelson
Lengte: 104 min
Uitgebracht als: Direct to video
Verschenen op: DVD
IMDB: Creepshow III
Speelt Stephen King een rol in deze film: Nee
Andere verfilmingen: CreepshowCreepshow 2


Overige informatie:
Creepshow 3 bevat geen verhalen van Stephen King. George A. Romero en Stephen King verlenen geen medewerking aan het project. Contractueel mogen de makers van de film vermelden dat hij is ‘gebaseerd op een film van Stephen King’. In de VS is deze film wel op dvd verschenen (Regio 1). In Nederland is deze film niet op dvd uitgebracht.

Trailer:

Hoofdrolspelers:
AJ Bowen: Jerry
Kris Allen: Dr. Farwell
Stephanie Pettee: Alice
Emmett McGuire: Professor Dayton
Ryan Carty: Victor

King trivia:


DVD-covers:


Screenshots:

  

Follow by Email
YouTube