Nieuws december 2003

De linkjes die worden genoemd zijn uit bovenstaand jaar. Er is dus een grote kans aanwezig dat deze niet meer goed werkzaam zijn.

datum onderwerp nieuws december 2003 linkje
20031231 Veel korting op De Engelensprong Het spannende verhalen boek “De Engelensprong” van Jack Lance nu voor 5 euro!

De prijs is normaal gesproken 11,50 maar kopers die via www.stephenking.nl komen kunnen het boek aanschaffen voor maar 5 euro. Hier komen geen andere kosten bij: verzendkosten zijn bij deze prijs inbegrepen!

Dat is dus maar liefst een korting van 6,50!!!!!

Waarom? Deze website (suspensestory.com) gaat binnenkort ook Stephen King boeken verkopen, en heeft ons beloofd te proberen hier enkele leuke akties aan te koppelen. En als dit alvast een voorproefje mag zijn..?

http://www.stephenking.nl/sponsors/sponsorframe.htm
20031230 Dreamcatcher release in videotheken Dreamcatcher is te huur op DVD vanaf 06-01-2004 en op VHS vanaf 06-01-2004.

Halverwege januari wordt deze verwacht als koopDVD: kun je hem net nog even bekijken voor je hem aanschaft…

http://www.videoland.nl/index.cfm?m=MORE&ID=2D2A474C545959585856
20031219 King eindelijk thuis Na 25 dagen in het ziekenhuis is Stephen King eindelijk weer thuis. Hij gaat nog een keer terug om een rontgenfoto te laten maken en te zien of zijn longontsteking werkelijk over is, maar nu is hij thuis om weer wat aan te sterken.

Of er nog bijzonderheden gekomen zijn uit het feit dat hij langer is gebleven om naar zijn been te laten kijken is niet naar buiten gebracht.

In elk geval zijn we blij dat King de feestdagen thuis bij zijn familie mag doorbrengen.

20031212 Riding The Bullet: update George A. Romero zal toch geen cameo in de verfilming van Riding the Bullet spelen. Mick Garris liet weten dat deze helaas verhinderd is, en dat Matt Frewer de rol van onderwijzer Mr. Clarkson op zich zal nemen. Matt Frewer kennen we natuurlijk als Trashcanman uit The Stand, hij had een rol in Quicksilver highway en hij speelde Jobe in Lawnmowerman II. Geen onbekende met Stephen King films dus…

Meer over Riding The Bullet vind je natuurlijk op de filmpagina’s!

20031211 King nog steeds in het ziekenhuis Bangor News meld dat Stephen King nog steeds in het ziekenhuis ligt. Men onderzoekt nog waar de pijn in zijn been (dat na een aanrijding met een busje op diverse plaatsen gebroken is geweest) vandaan komt.

Zijn longontsteking zou inmiddels vrijwel verdwenen zijn.

http://www.bangornews.com/editorialnews/articles/
412927_120903doctorsmulltreatme_.cfm
20031209 Speech van King bij uitreiking Book Award Highlights van de speech die King gaf bij de uitreiking van de National Book Award vind je nu terug bij de interviews op deze website.

Natuurlijk staat er ook de link naar de website waar de volledige speech is te lezen (in het Engels) bij. Daar vind je ook de introductie die King kreeg terug.

20031205 King nog in ziekenhuis Stephen King zal nog een paar dagen in het ziekenhuis moeten blijven. De longontsteking is vrijwel genezen, maar oude verwondingen uit zijn ongeluk uit 1999 spelen hem nog parten. “Aangezien hij toch in het ziekenhuis is, kunnen de artsen gelijk eens kijken of ze iets aan de pijn die King ervaart in zijn rechterbeen kunnen doen.” aldus de vertegenwoordiger.  King kan wel lopen, maar als hij langdurig loopt, of een lange dag heeft begint het meer pijn te doen.

Inmiddels komt King alweer wel uit bed, hij voelt zich goed en loopt alweer wat rond.

http://www.bangornews.com/editorialnews/
article.cfm/ID/412622/action/form
20031202 King’s conditie Als we Bangornews.com mogen geloven, heeft Stephen King (opgenomen in het ziekenhuis vanwege een ernstige longontsteking) inmiddels geen zuurstof meer nodig.

Het schijnt telkens een beetje beter met hem te gaan, maar dat het een lange weg zal worden om hem “back on his feet” te krijgen is duidelijk…

zie ook nieuwtjes van november

http://www.bangornews.com/editorialnews/
articles/412471_120103kingimprovestaken_.cfm?session=C0jpB4WWraJIZbIW479xI1oUtp

 

Follow by Email
YouTube