Voor dit boek kreeg Bev Vincent de volledige medewerking van Stephen King. Vincent analyseert elk deel van de saga, legt verbanden met de rest van het oeuvre (De beproeving, Insomnia, Harten in Atlantis) en geeft Kings visie op zijn levenswerk; een werk dat niet alleen King opslokte, maar ook zijn legioen trouwe lezers. Vincent mocht vóór publicatie de laatste drie manuscripten van “De Donkere Toren”-cyclus lezen. Alleen dit boek behandelt de gehele serie.

Originele titel: The road to the Dark Tower
Auteur(s): Bev Vincent
Jaartal eerste uitgave: 2005
Uitgebracht in Nederland als: Paperback
Verhalenbundel: Nee
Binnenschrift: Nee
Nominatie(s): Nee
Verfilmd: Nee


Het boek/verhaal is uitgegeven met de volgende covers:
(Klik op de afbeeldingen voor de volledige cover)

 
 90-245-5350-4
Paperback
Luitingh-Sijthoff
1e druk – 2005

Informatie over diverse uitgaven:
Naast de gewone uitgave van dit boek is ook door de fanclub, in samenwerking met Bev Vincent, een etiket uitgegeven met zijn handtekening, zie de afbeelding hiernaast (klik op de afbeelding voor een vergroting).
Het etiket heeft de grootte van 1/4 A4 (dus zo’n 10×15 cm). Dus heb jij dit boek met dit etiket, al dan niet geplakt in het boek, dan beschik jij over deze exclusieve fanclub-uitgave.

Overige informatie:


Informatie over de serie:
De scherpschutter is het eerste deel van een serie die bestaat uit 8 boeken, genaamd: De Donkere Toren. Inmiddels zijn er ook een aantal comics van deze serie uitgebracht en bestaan er ook boeken over de serie.

We maakten een Donkere Toren Special!

De Donkere Toren serie:

Boeken over de serie:

Comics


Overige informatie:
Kunstenaar Darek maakt de illustraties voor de Poolse uitgever van Stephen King boeken en werkt daar samen met de Poolse fanclub. We kregen permissie enkele van deze illustraties te plaatsen: je vindt ze hier!

Nominaties:

Verfilmd:
The Dark Tower
The Dark Tower tv-serie

 

 

Follow by Email
YouTube